Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 13. CSA Steaua, victorie chinuită cu FK Csikszereda

CSA Steaua a câștigat greu în fața formației FK Csikszereda, scor 1-0, în etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor și a urcat pe locul 7 în clasament.
13.11.2023 | 19:09
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 13 CSA Steaua victorie chinuita cu FK Csikszereda
Bogdan Chipirliu și Attila Csuros în duel pentru balon în meciul CSA Steaua - FK Csikszereda. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
13-11-2023
15:18

CSA Steaua - FK Csikszereda 1-0 (Chipirliu 78)

Vezi aici cele mai interesante faze

Final de meci – CSA Steaua învinge FK Csikszereda, scor 1-0, într-un meci modest care încheie etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

l2c

Min. 78 – GOOOL CSA Steaua!!! Drăghici primește o minge pe culoar în partea stângă, centrează în fața porții și Chipirliu venit în viteză plasează mingea cu latul din 9 metri.

Min. 14 – Steaua are prima mare ocazie de gol, dar șutul plasat perfect de Dobrescu este scos în corner cu mare dificultate de portarul Gyenge.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul CSA Steaua – FK Csikszereda.

  • CSA Steaua: Frânculescu – Maftei, Vîrtej, Beța, Ad. Ilie, Dobrescu – Sierra, Bărbulescu, Drăghici – Chipirliu, Topuzov. Rezerve: I. Pop – Avram, Walace, Matei, Raicu, Enceanu, Buziuc, Chunchukov, Boiciuc. Antrenor: Daniel Oprița.
  • FK Csikszereda: Gyenge – Szabo, Gergely, Kelemen, Apro – Veres, Csuros – Gal-Andrezly, Jebari, Balogh – Makrai. Rezerve: Karacsony – Bloj, Csiszer, Babati, Nagy, Jelena, Pinter, Nistor, Ronai. Antrenor: Robert Ilyeș.
11-11-2023
09:29

Rezultatele de sâmbătă în Liga 2 Casa Pariurilor

  • Metaloglobus -Viitorul Tg. Jiu 2-1 (Huiban 45+3, Honciu 78 / Njifakue 26)
  • CS Șelimbăr – Progresul Spartac 2-1 (Soare 39, Rotund 86 / Chirițoiu 33 pen.)
  • CSM Slatina – CS Dumbrăvița 3-0 (Sălcianu 21, Toma 81 pen., Dragu 85)
  • CSM Alexandria – Corvinul Hunedoara 0-2 (M. Coman 11, Hrezdac 36)
  • CS Tunari – Concordia Chiajna 1-1 (Ivanovski 52 / D. Codrea 6)
  • Unirea Dej – CSM Reșița 1-3 ( Golda 32 / Fărăgău 2, Drăghiceanu 62, Negru 78)
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
10-11-2023
13:29

FC Argeș - Unirea Slobozia 0-1 (Lazăr 64)

Vezi aici cele mai interesante faze

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 64 – GOOOL Unirea Slobozia!!! Lazăr deschide scorul cu o lovitură de cap din 6 metri.

Min. 13 – Reluarea lui Esteban din 6 metri este exact în brațele portarului Rusu.

Start de meci! 

Echipele de start în FC Argeș – Unirea Slobozia:

FC Argeș: G. Micle – Tofan, Turda (cpt.), M. Tudose, Esteban Obiang, Rob. Boboc, Babin, Rădescu, D. Bujor, Bertrand, M. Angelov. Rezerve: Straton – Balaur, R. Ciuciulete, Grigore-Huideș, Y. Pîrvu, Zătreanu, Dulcea, Buhăcianu, Bg. Rusu. Antrenor: Eugen Neagoe

Unirea Slobozia: D. Rusu – Ibrian, Pospielov, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.), Șt. Pacionel, Coadă, Vlăsceanu, Ekollo, Aioanei, Afalna. Rezerve: Cr. Georgescu – Zukanovic, Melniciuc, Mih. Șandru, Atanase, Dorobanțu, Cojocari, Mih. Lemnaru, Bîrnoi. Antrenor: Adrian Mihalcea

09-11-2023
17:29

Chindia - CS Mioveni 0-2 (Toma 10, Gogor 42)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – CS Mioveni a obținut victoria și a urcat pe locul 4, loc de play-off, cu 23 de puncte. De cealaltă parte, gazdele sunt departe de obiectiv, locul 9, cu 17 puncte.

Min. 80 – Fanii din tribune se revoltă și îi scandează deja de minute bune „Demisia” lui Vasile Miriuță!

Min. 42 – GOOOL CS Mioveni!!! Gogor dublează avantajul argeșenilor!

Min. 21 – Ocazie mare de egalare a Chindiei! Robert Moldoveanu face o „foarfecă” perfectă, dar execuția sa e blocată de portarul Croitoru.

Min. 10 – GOOOL CS Mioveni!!! Toma deschide scorul după o respingere greșită a lui Răilean!

Min. 3 – Ratare uriașă a Mioveniului! Duțan ratează cu poarta goală!

Min. 1 – A început meciul!

09-11-2023
17:13

Echipele de start din Chindia - CS Mioveni

  • Chindia: Răilean – Anișorat, Plamada, Marc, Roberto – Prejmerean (C), Bocaciuc, Cojocaru, Tache –  Șerban – Moldoveanu; Rezerve: Popescu, Manolache, Matiș, Ursu, Fedele, Călin, Ioniță, Boțogan, Golofca; Antrenor: Vasile Miriuță
  • CS Mioveni: Croitoru – Gogor, Dandea, Garutti – Ignat, Trașcu, Massaro, Toma – Serbănică (C), Duțan, Blănaru; Rezerve: Bădescu, Tomozei, Vasalie, Gutea, Costea, Cosereanu, Pleșa, Caprescu, Bolohan; Antrenor: Constantin Schumacher

Etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor se va derula pe durata a patru zile, cu o zi de pauză, duminică, 12 noiembrie. Runda va începe joi, 9 noiembrie, și se va încheia luni, 13 noiembrie, urmând a se disputa un meci joi, două vineri, șase sâmbătă, toate la matineu, de la ora 11:00, și ultimul luni, 13 noiembrie. Patru partide, trei cu implicații în zona play-off, vor putea fi urmărite pe micile ecrane.

Programul etapei a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Joi, 9 noiembrie, ora 19:30

  • Chindia Târgoviște – CS Mioveni (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Vineri, 10 noiembrie

  • ora 16:00 Gloria Buzău – Ceahlăul Piatra Neamț (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
  • ora 18:00 FC Argeș – Unirea Slobozia (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 11:00

  • Metaloglobus -Viitorul Tg. Jiu
  • CS Șelimbăr – Progresul Spartac
  • CSM Slatina – CS Dumbrăvița
  • CSM Alexandria – Corvinul Hunedoara
  • CS Tunari – Concordia Chiajna
  • Unirea Dej – CSM Reșița

Luni, 13 noiembrie, ora 17:30

  • CSA Steaua – Csikszereda (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Meciul fostelor echipe de primă ligă deschide etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor

Etapa a 13-a din Liga 2 Casa Pariurilor se deschide foarte devreme, joi, 8 noiembrie, de la ora 19:30, în nocturnă, pe stadionul Eugen Popescu din Târgoviște. Este o partidă între două echipe care acum un an evoluau la nivel de SuperLiga, dar au retrogradat: Chindia – CS Mioveni. Târgoviștenii au căzut la baraj, iar argeșenii au fost lanterna roșie a campionatului.

ADVERTISEMENT

La prima vedere ar trebui să avem un rezultat favorabil Chindiei, echipă pregătită de Vasile Miriuță, la Mioveni fiind un val de plecări în vară, încât se punea la un moment dat problema dacă va putea alcătui un lot pentru eșalonul secund. Spre marea surpriză, Constantin Schumacher, noul tehnician, a reușit lucruri miraculoase cu actualul lot, în care au mai rămas și vreo 3-4 oameni de anul trecut, în frunte cu Valentin Coșereanu.

Gloria Buzău – Ceahlăul, meciul dintre fosta și actuala echipă a lui Cristi Pustai

Gloria Buzău a reușit în runda precedentă să demonstreze că are clar valoare de a se bate la promovare, fiind prima echipă care învinge la Slobozia, rezultat care a scos gruparea ialomițeană de pe locul de lider. De acest rezultat a profitat CS Șelimbăr a lui Claudiu Niculescu, care a urcat pe locul 1 deși face parte din grupul cu acces interzis la promovare.

ADVERTISEMENT

Gloria joacă acum acasă cu nou promovata Ceahlăul Piatra Neamț, care se descurcă din ce în ce mai bine și arată că are capacitate de a se bate pentru intrarea în play-off. Jocul va fi televizat vineri, 10 noiembrie, de la ora 16:00, și va fi o partidă specială pentru antrenorul oaspeților, Cristi Pustai, care a fost timp de 3 ani pe banca buzoienilor.

Eugen Neagoe vrea să profite de degringolada ialomițenilor

FC Argeș a reușită o impresionantă victorie la Buzău, dar apoi a pierdut la Chiajna cu 1-0. Noul antrenor, Eugen Neagoe, spune că există totuși speranțe ca echipa să prindă un loc de play-off, obiectivul trasat de conducere, dar pentru asta trebuie mai ales continuitate în rezultate.

ADVERTISEMENT

Acum, ”vulturii violeți” au un alt examen dificil, pe terenul de la Mioveni, unde vor juca multă vreme, cel puțin doi ani, partidele de acasă, până se va ridica noul stadion din Pitești, în compania celor de la Unirea Slobozia, care însă de două etape pierd, la Slatina și acasă cu Gloria Buzău, coborând de pe primul loc. Argeșul vrea să profite de acest moment negativ, dar Slobozia are altă părere.

Concordia Chiajna, Corvinul și Viitorul Târgu Jiu joacă toate afară și sunt favorite

Alte trei formații care pot emite pretenții la un loc de baraj sunt Concordia Chiajna, Corvinul Hunedoara, a doua nou promovată revelație, și Viitorul Târgu Jiu, echipa care are un singur eșec, dar și opt rezultate de egalitate. Concordia are derby ilfovean pe terenul orezărie al celor de la Tunari, acolo unde orice e posibil din cauza gazonului.

Corvinul merge la Alexandria, o altă nou promovată, care însă zace pe ultimele locuri și, în mod normal, la cum evoluează hunedorenii, aceștia pot spera la toate punctele, dar și ei sunt club departamental, deci nu promovării. Viitorul Târgu Jiu, care are în lot și câțiva străini, joacă la altă echipă de jos, Metaloglobus.

ADVERTISEMENT