Life

Imagine de colecție cu Răzvan Fodor. Cum arăta acum 20 de ani, când frângea inimile fetelor

06.04.2021 | 14:34
Imagine de colectie cu Razvan Fodor Cum arata acum 20 de ani cand frangea inimile fetelor
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a împărtășit cu fanii din mediul online o imagine de colecție de acum 20 de ani, din perioada în care făcea parte din trupa Krypton și frângea inimile fetelor. Prezentatorul de la Antena 1 era un bărbat foarte curtat de femei. 

Artistul a fost unul dintre cei mai iubiți din lumea muzicală, fetele suspinând atunci când îl vedeau în concerte sau pe stradă. Nu era tânără care să nu aibă vreun poster cu fostul concurent de la „Asia Express”, dovadă că unele au rezistat în timp.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a devenit cunoscut odată cu lansarea formației Krypton, fiind unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Așa a ajuns Răzvan Fodor să aibă relații amoroase cu persoane celebre, printre care se numără Catrinel Menghia.

Răzvan Fodor, poză de acum 20 de ani. Care este povestea din spatele ei

Prezentatorul de la Burlacul a rămas la fel de chipeș de acum 20 de ani, atrăgând simpatia publicului și acum. Răzvan Fodor nu a uitat niciodată de unde a plecat, recent postând o imagine de colecție primită în mediul virtual de la cineva.

ADVERTISEMENT

„Tocmai am primit asta: un poster cu mine de acum 20 de ani, lipit strașnic pe o ușă veche de 50 de ani, de care, în sfârșit, cineva vrea să scape?”, a scris actorul în dreptul unei imagini de pe Instagram.

Reacțiile fanilor au venit imediat, chiar și de la persoane publice. „Vaaai?”, a fost mesajul lăsat de Corina Caragea, căreia vedeta i-a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. „Chiar că vaaai”, a scris fosta gazdă de la Master Chef.

ADVERTISEMENT

„Mamăăăă ??? :))))”, este comentariul lăsat de Florin Ristei, în timp ce bucătarul și bloggerul Adi Hădean a scris „Săpânța, Doamne iartă-mă!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

„Nu știu pe unde este ușa asta, mi-a trimis cineva poza pe care a făcut-o lângă un gunoi???”, a fost replica lui Răzvan Fodor când a fost sfătuit să ia ușa pentru valoarea sentimentală pe care o are.

ADVERTISEMENT

Între timp actorul s-a cumințit, având o relație foarte frumoasă cu partenera sa de viață. Răzvan Fodor și Irina s-au cunoscut în anul 2007, povestea lor de dragoste decurgând cât se poate de normal.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 11 ani și au împreună o fetiță, Diana, de care sunt tare mândri. Duc o viață domestică foarte normală, înconjurați de oameni cu care sunt pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT
Tags: