ADVERTISEMENT
Life

Imagine din intimitate cu Livian și noua iubită. Fotografia care a creat isterie pe Internet

Autor: Alexa Serdan | 10.09.2020 | 16:00
Imagine din intimitate cu Livian și noua iubită. Fotografia care a creat isterie pe Internet
Imagine din intimitate cu Livian și noua iubită. Fotografia care a creat isterie pe Internet. Sursa foto: Instagram.com

Livian Pop nu a stat prea mult timp singur după despărțirea de frumoasa brunetă Bianca Comănici. Câștigătorul sezonului doi „Puterea Dragostei” de la Kanal D s-a cuplat cu o tânără cu forme apetisante, alături de care s-a afișat deja pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent al show-ului matrimonial a publicat o imagine în care apare împreună cu Florentina Neagu, femeia care l-a cucerit de câteva luni și pe care a cunoscut-o în martie. Tânăra este pasionată de fitness și se pare că în trecut a făcut videochat.

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton își trăiește povestea de dragoste la intensitate maximă. Recent, Livian a publicat în mediul online o fotografie din intimitate în care apare dezbrăcat printre așternuturi, alături de Florentina Neagu.

ADVERTISEMENT

Livian Pop și noua iubită, fotografie din intimitate. Cum s-au pozat

Fotografia a fost postată pe contul de Instagram și a creat o adevărată isterie, fanii împărțindu-se în două tabere. Mesajele și aprecierile acestora nu au lipsit, imaginea strângând în decurs de câteva ore aproape 19.000 de aprecieri și circa 900 de comentarii.

Unii sunt de părere că fiul lui Nelson Mondialu a făcut alegerea ideală, în timp ce alții sunt convinși că se potrivea de minune cu Bianca Comănici, tânăra de care s-a îndrăgostit în timpul show-ului difuzat la postul de televiziune Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Nu te poți numi lup” sau „Așa rău ai decăzut? Te credeam mai cu principii de viață, îți propun ceva, fă și un film pentru adulți că sigur nu are vreo problemă «doamna»”,  sunt doar două din comentariile lăsate de fani.

Livian și Florentina, poză din intimitate
Livian și Florentina, poză din intimitate. Sursa foto: Instagram.com

Livian, îndrăgostit lulea de noua sa cucerire, Florentina

Și aceasta nu este singura fotografie postată de Livian cu actuala iubită. Fostul partener de viață al Biancăi Comănici a publicat în mediul online și o imagine în care se sărută pasional cu Florentina, dovadă faptul că tânărul nu-și mai ascunde sentimentele.

ADVERTISEMENT

Livian Pop nu pare să ia în calcul răutățile pe care le aude despre noua sa relație și este hotărât să le demonstreze tuturor că iubirea învinge orice obstacol, acesta fiind și motivul pentru care s-a înscris în cel de-al treilea sezon al show-ului care l-a făcut celebru.

Băiatul lui Nelson Mondialu nu a mers singur la castingul care s-a ținut zilele trecute în Istanbul, ci însoțit de Florentina Neagu, ambii urmând să devină concurenți cât mai curând, în emisiunea moderată de Cristina Mihaela Dorobanțu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!