News

Imagine revoltătoare la staţia de metrou Eroilor: “Lipsă de educaţie şi respect faţă de ceilalţi”

O imagine de la metrou Eroilor 2 a stârnit revoltă în spațiul public, după ce a fost publicată pe rețelele de socializare. Mulți internauți au observat un detaliu pe care l-au catalogat ”lipsă de respect.”
23.06.2022 | 23:15
Imagine revoltatoare la statia de metrou Eroilor Lipsa de educatie si respect fata de ceilalti
Imaginea revoltătoare de la metrou Eroilor 2. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stația de metrou Eroilor 2 stârnește controverse la doi ani de la inaugurare. O imagine cu acoperișul locației, publicată pe facebook, i-a revoltat pe internauți. Aceștia au observat un detaliu pe care-l consideră ”lipsă de educație și respect”.

Detaliul rușinos de pe acoperișul stației de metrou Eroilor 2, din Capitală

Mai exact, oamenii au fost indignați când au văzut deșeuri pe acoperișul magistralei M5. Îi consideră vinovați pe locuitorii Capitalei, deoarece nu iau în considerare regulile de igienă.

ADVERTISEMENT

”Dacă locuitorii ar fi mai atenți cu curățenia ar fi mai frumos. Lipsa de educație și respect față de ceilalți concetățeni”, este comentariul unui internaut de pe pagina de facebook ”București Realist”, aici unde a fost făcută postarea.

Gunoaie la staţia de metrou Eroilor 2. Foto: Facebook.com/BucurestiRealist

În timp ce unii și-au exprimat furia față de mizeria din jur, alții au criticat construcția acoperișului de la Eroilor 2.

ADVERTISEMENT

”Nu mi displace complet – dar, ca de multe ori, dam cu mucii in fasole la realizare. Diavolul e in detaliu, cineva bine a spus – placarea aia de piatra sau din ce o fi, ar fi trebuit sa se alinieze cu linia structurii (stiu, scump si la manopera si la material, dar daca vrei curb, tre sa platesti).

Gardul este necesar pentru securitatea oricui paseste pe zona verde de deasupra (fie el doar mentenanta sau vreun betiv ratacit, trebuie luat in considerare, altfel Primaria/ Metrorex-ul plateste fiecare gat rupt) – dar uitati-va cum e facut, parca din bucati. Din nou, balustrada ar fi tr sa urmeze linia structurii,ceva mult mai simplu ar fi aratat infinit mai bine.

ADVERTISEMENT

Si, cum a mai zis cineva, bine ar fi daca dupa ce bifam toate casutele legate de design si realizare, ne-am tine sticlele si ambalajele in buzunar pana la primul cos de gunoi. Dar e greu, tara saraca, deh…”, a mai notat un alt internaut.

Tot de construcție s-au mai legat și alte persoane: ”Pare sa fie o chestie gandita sa se integreze in peisaj…pe care au trantit un gard care elimina integrarea in peisaj/Un „Cicalacacichicea” vizual”.

ADVERTISEMENT

Cum s-a construit acoperișul de la Eroilor 2

Stația Eroilor 2 este cea mai mare și mai spectaculoasă a metroului din Capitală, potrivit constructorilor. Are o lungime de 300 de metri, iar adâncimea este și mai mare, deoarece muncitorii au săpat sub caseta de acumulare a Râului Dâmbovița.

Eroilor 2 are cea mai mare scară rulantă din subteranul bucureștea, 34 de metri. A fost inaugurată în 2020, când s-a deschis linia de metrou Drumul Taberei-Eroilor.

ADVERTISEMENT