Sport

Imagine unică la Manchester United – Sevilla. Scos pe brațe de adversari! Foto

Partida dintre Manchester United și Sevilla, 2-2, prima manșă a sferturilor de finală ale Europa League, a oferit imagini unice după accidentarea lui Lisandro Martinez.
14.04.2023 | 08:42
Imagine unica la Manchester United  Sevilla Scos pe brate de adversari Foto
Adversari în acest meci, dar colegi la națională, Marcos Acuña și Gonzalo Montiel i-au sărit în ajutor lui Lisandro Martinez. Foto: twitter
ADVERTISEMENT

Partida tur din sferturile Europa League din Manchester United și Sevilla, încheiată 2-2, a oferit povești de spus nepoților. Vorbim, desigur, de cele două autogoluri, din final de partidă, care au schimbat soarta întâlnirii. Dar nu numai.

Doi adversari, dar colegi la naționala Argentinei, i-au sărit în ajutor lui Lisandro Martinez la momentul care a decis Manchester United – Sevilla 2-2

Manchester United a început în forță confruntarea cu Sevilla. Și, încă înainte de jumătatea primei reprize avea un avans de două goluri grație reușitelor lui Sabitzer (14 și 21).

ADVERTISEMENT

Și chiar dacă nu-l avea pe teren pe Marcus Rashford, trupa lui Erik ten Hag părea capabilă să încheie meciul cu un avans confortabil înaintea meciului retur. Și să-i dea șanse să elimine și a doua echipă din Sevilla, după ce a trecut deja de Betis.

Finalul a fost însă halucinant. Mai întâi, în minutul 84, veteranul de 37 de ani al oaspeților, Jesus Navas, a provocat autogolul lui Malacia. Era 2-1, iar spaniolii au început să creadă în șansa lor.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi un moment crucial, ale cărui imagini au făcut înconjurul lumii din două perspective. Lisandro Martinez s-a accidentat. Fața sa era schimonosită de durere și se vedea că nici măcar nu putea să calce.

În ajutorul său au sărit imediat doi adversari. Care, însă, îi sunt prieteni și colegi de națională. Marcos Acuña și Gonzalo Montiel aveau să-l poarte în afara terenului oferind o imagine unică.

ADVERTISEMENT

Secvențele aveau însă să ofere și un alt impact, dincolo de cel plin de emoție. Fundașul lui Erik ten Hag nu a mai putut reveni pe teren. Iar Manchester United a terminat în zece, pentru că, doar câteva minute înainte, tehnicianul făcuse ultima modificare.

Mai mult, axul central al defensivei primea a doua lovitură. Căci olandezul fusese deja nevoit să-l schimbe pe Varane, tot din pricina unor probleme medicale, cu Maguire.

ADVERTISEMENT

Și, în minutele suplimentare, aceste detalii au făcut diferența. Căci, în minutele suplimentare, fundașul central al naționalei Angliei, a înscris în proprie poartă. Un autogol care îi poate pecetlui soarta, în condițiile în care oricum este de vreme bună în disgrația fanilor lui Manchester United.

 

ADVERTISEMENT