Sport

Pierdere uriașă pentru Manchester United înaintea partidei cu Sevilla din Europa League. Cât va lipsi Marcus Rashford

Manchester United a primit o lovitură teribilă după accidentarea lui Marcus Rashford , acesta urmând să lipsească de pe teren aproximativ o lună.
12.04.2023 | 22:10
Pierdere uriasa pentru Manchester United inaintea partidei cu Sevilla din Europa League Cat va lipsi Marcus Rashford
Manchester United a primit o lovitură teribilă după accidentarea lui Marcus Rashford , acesta urmând să lipsească de pe teren aproximativ o lună. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Diavolii roșii” au parte de un final de sezon extrem de agitat, fiind implicați în lupta pentru a prinde Top 4 în Premier League, dar și în Europa League, acolo unde sunt calificați în sferturile de finală.

Marcus Rashford s-a accidentat și va lipsi câteva meciuri de la Manchester United

Chiar înaintea meciului Manchester United – FC Sevilla, din prima manșă a sferturilor de finală ale Europa League, programat joi, 13 aprilie, de la ora 22:00, antrenorul Erik ten Hag a aflat că l-a pierdut pe Marcus Rashford din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Internaționalul englez, unul dintre cei mai în formă jucători ai ”diavolilor roșii” în acest sezon, a suferit o accidentare la inghinali în finalul meciului câștigat cu Everton și a fost înlocuit cu Wout Weghorst.

Rashford a ieșit din calcule pentru pentru ”dubla” cu Sevilla și, conform publicației Evening Standard, sunt șanse mari să absenteze de pe teren întreaga lună, ceea ce ar însemna o pierdere teribilă pe United și în vederea partidelor de campionat.

ADVERTISEMENT

”Evaluarea ulterioară a accidentării a sugerat că Marcus va fi indisponibil pentru câteva meciuri, dar este de așteptat să se întoarcă pentru finalul sezonului”, se arată într-un comunicat al grupării de pe Old Trafford.

Două reveniri importante pentru Erik ten Hag

Nici Luke Shaw nu este disponibil pentru întâlnirea cu Sevilla din Europa League, după ce fundașul stânga a părăsit terenul în prima repriză a întâlnirii cu Brentford de săptămâna trecută, chiar dacă oficialii clubului nu au oferit nicio informație despre accidentarea sa.

ADVERTISEMENT

Absențele celor doi se adaugă altora mai vechi. Este vorba de argentinianul Alejandro Garnacho, olandezul Donny van de Beek și portarul de rezervă Tom Heaton. Dacă primul este așteptat să revină cât de curând în lot, ceilalți doi au șanse mici să mai joace în acest sezon.

În toată această cavalcadă de probleme medicale, Erik ten Hag a primit și câteva vești bune. Danezul Christian Eriksen este refăcut complet și poate juca din nou după o pauză de trei luni, iar fundașul Aaron Wan-Bissaka s-a întors la antrenamente, chiar dacă este greu de crezut că va fi folosit în turul cu Sevilla.

ADVERTISEMENT

Extrem de contestată de fani, familia Glazer, care deține Manchester United, a anunțat încă de toamna trecută că este gata să facă un pas în spate. Inițial s-a vorbit doar despre cedarea unui pachet de acțiuni, însă între timp lucrurile se îndreaptă tot mai mult către o vânzare completă a clubului.

ADVERTISEMENT