News

Imaginea care confirmă că Mărculescu trăia din mila prietenilor. Adriana Bahmuțeanu: „Costin avea zile în care nu avea nici ce să mănânce”

13.06.2020 | 10:57
Imaginea care confirma ca Marculescu traia din mila prietenilor Adriana Bahmuteanu Costin avea zile in care nu avea nici ce sa manance
ADVERTISEMENT

A apărut imaginea care confirmă că Mărculescu trăia din mila prietenilor. Culmea, fotografia a fost postată chiar de actor pe o rețea de socializare. Aflat pe o bancă dintr-un parc, acesta s-a pozat cu o ladă ce conținea avocado, banane și pere.

Imaginea care confirmă că Mărculescu trăia din mila prietenilor

“Vă recomand cu toată încredea cele mai gustoase fructe și legume de la Firma ‘ Gusturile bunicii de odinioară’ a prietenui meu Gabriel Stăngă. Vor fi mulțumiți și cei mai exigenți consumatori. Comenzile vi se aduc acasă în toate sectoarele Capitalei și în comunele limitrofe și orașele apropiate. Vă doresc poftă bună”, scria Mărculescu.

ADVERTISEMENT

Nu era prima dată când Mărculescu promova produsele pe care le primea în schimb, la fel cum fac și influencerii. Pagina lui de facebook era vizitată de mai mulți oameni și Mărculescu încerca să beneficieze de acest lucru.

Adriana Bahmuțeanu: „Costin avea zile în care nu avea nici ce să mănânce”

De altfel, într-un mesaj postat după decesul lui Mărculescu, Adriana Bahmuțeanu a confirmat că acesta trăia la limita sărăciei. “Costin Marculescu era un astfel de nebun frumos, care nu se supara cand ziaristii mai faceau o bascalie sau il indemnau sa cante ca sa mai rada de el!

ADVERTISEMENT

Stia toate aceste lucruri si le accepta senin, doar ca sa fie la randul lui inclus in lumea mondena, acolo unde simtea ca apartine.

Cine s-ar fi gandit ca jovialul Costin ducea pe picioare, de ani buni, o depresie netratata care il macina sufleteste, la fel ca si Cristina Topescu, si ea exclusa intr-un fel din meseria care o consacrase?

ADVERTISEMENT

Cine ar fi presupus ca poate Costin avea zile in care nu avea nici ce sa manance sau ca singurul prieten adevarat ii ramasese catelul maidanez pe care il salvase de la moarte?”, a notat Bahmuțeanu

Despre actor se știe că  avea mari probleme financiare, iar în toamna anului trecut fusese executat silit de bancă. Acesta mai făcea reclamă unor restaurante pentru o masă caldă. Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său

ADVERTISEMENT

Paznicul blocului în care locuia a povestit că ultima oară când Costin Mărculescu a ieșit să își plimbe câinele, a observat că actorul era schimbat la față și părea că avea o stare de sănătate precară.

 

 

ADVERTISEMENT