Sport

Fotografia care i-a dat de gol pe suporterii Rapidului! Poza a fost postată pe internet, moment în care autoritățile au intrat pe fir

Liviu Ungurean, liderul galeriei lui Rapid, a fost reținut pentru 24 de ore de procurori, într-o anchetă privind deținerea de arme de foc și materiale pirotehnice.
14.03.2024 | 23:21
Fotografia care ia dat de gol pe suporterii Rapidului Poza a fost postata pe internet moment in care autoritatile au intrat pe fir
Imaginea care i-a dat de gol pe Liviu Ungurean și suporterii Rapidului. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, președintele lui Rapid, a fost adus de mascați în fața procurorilor, fiind implicat într-un dosar de introducere în stadion a materialelor pirotehnice. Alături de el, au fost chemate alte 16 persoane, printre care și Liviu Ungurean, liderul galeriei din Giulești.

Fotografia care i-a dat de gol pe suporterii Rapidului

În cursul zilei de joi, FANATIK a aflat că procurorii au instrumentat încă din anul 2023 cazul pentru care Daniel Niculae a fost chemat la audieri.

ADVERTISEMENT

În toată această perioadă, autoritățile au intrat în posesia unor înregistrări în care Daniel Niculae discuta la telefon cu suporterii despre materialele pirotehnice.

Procurorii au intrat pe fir în urma unei fotografii postate de suporterii giuleșteni pe internet, în care doi dintre aceștia apar ținând în mănă arme de foc. Unul dintre fanii care ține în mână o armă este îmbrăcat cu o geacă inscripționată cu emblema Rapidului.

ADVERTISEMENT

rapid

Liviu Ungurean și alte 15 persoane, reținute pentru 24 de ore

După ce au fost ridicați de autorități, polițiștii au percheziționat locuințele celor chemați la Parchet. În urma perchezițiilor, Poliția a găsit mai multe arme de foc în locuințele suporterilor rapidiști.

După audierile de joi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus urmărirea penală a 17 persoane, printre care Daniel Niculae și Liviu Ungurean, liderul galeriei lui Rapid.

ADVERTISEMENT

În afara președintele Rapidului, toți ceilalți 16 suspecți au fost reținuți de procurori în urma audierilor, după cum au anunțat oficiali din cadrul PTB.

Firma familiei lui Liviu Ungurean păzește stadionul Rapid!

FANATIK a aflat însă că firma care se ocupă de paza stadionului din Giulești poartă denumirea de BBK Guard Security Escort SRL, iar unul dintre cei care o conduc este Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste.

ADVERTISEMENT

Până în noiembrie 2023, Liviu Ungurean a fost unul dintre acționarii firmei. O dată cu el a ieșit și Marius Fifială, finul lui său, dar ambii sunt în continuare considerați beneficiarii reali.

ADVERTISEMENT
Tags: