Life

Imaginea cu care Delia a bulversat pe toată lumea: „Te iubesc copilul meu”. Cine este în fotografie

Delia a publicat o imagine cu un copil de 1 iunie și și-a luat fanii prin surprindere. Cine este fetița care îi seamănă perfect.
02.06.2023 | 21:33
Imaginea cu care Delia a bulversat pe toata lumea Te iubesc copilul meu Cine este in fotografie
Delia a publicat o imagine neașteptată cu un copil. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a spus tuturor că nu vrea să aibă copil și a iscat un întreg scandal, Delia a publicat pe internet o fotografie cu o fetiță care îi seamănă perfect. Artista a însoțit-o cu un mesaj cu care ar fi putut să creeze confuzie.

Delia, imaginea specială cu un copil, publicată de 1 iunie

Delia a stârnit un adevărat scandal în urmă cu câteva luni, atunci când a declarat că cel puțin deocamdată nu vrea să audă de copil. Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea i-a adresat atunci jigniri grave, spunând despre ea că nu este o femeie adevărată.

ADVERTISEMENT

Astfel că, de 1 iunie, Delia a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a publicat o fotografie cu o fetiță blondă, care îi seamănă leit. În plus, artista a însoțit imaginea și de un text neașteptat.

„Te iubesc mult! Ești copilul meu”, a scris vedeta în dreptul fotografiei. Deși ar putea crea confuzie, în realitate, Delia nu are un copil pe care l-a ținut ascuns, ci este vorba chiar despre Oana Matache, sora ei mică.

ADVERTISEMENT

Ce relație are Delia cu sora ei acum

Astfel, chiar dacă mulți aveau impresia că relația dintre Delia și sora ei s-a răcit după ce Oana Matache și soțul ei au divorțat, ele demonstrează că nu e așa. De altfel, jurata de la iUmor face adesea publice imagini și videoclipuri în care apar împreună.

Zvonurile conform cărora s-au certat au apărut după ce Oana Matache a apărut alături de noul iubit și a susținut că nu știe cine este Delia. Cu toate acestea, artista a oferit câteva declarații prin care a spus că în familia lor totul e bine.

ADVERTISEMENT

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre.

Că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor”, a declarat Delia pentru cancan.ro, la scurt timp după ce s-a aflat despre divorțul dintre Oana Matache și soțul ei.

ADVERTISEMENT