Life

Imaginea durerii postată de Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, după ce a fost reținut

12.11.2020 | 10:48
Imaginea durerii postata de Daria Radionova iubita lui Alex Bodi dupa ce a fost retinut
ADVERTISEMENT

Daria Radionova nu s-a putut bucura prea mult de compania lui Alex Bodi în calitate de iubită oficială, căci au fost deranjați de mascați și procurorii DIICOT, care au dat buzna peste ei tocmai când se aflau la micul dejun, la primele ore ale dimineții. Rusoaica a postat o imagine pe Instagram în care arată că e în suferință.

Miercuri, 11 noiembrie 2020, a fost o zi neagră pentru Alex Bodi, care a fost dus la audieri, după care reținut 24 de ore de către procurorii DIICOT într-un dosar de prostituție, proxenetism, trafic de minori, trafic de persoane și trafic de droguri de mare risc.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat la doua 2 săptămâni de la despărțirea definitivă de Bianca Drăgușanu, pe care FANATIK a anunțat-o în exclusivitate. De altfel, coincidența face că în ziua în care s-a trezit cu mascații și procurorii DIICOT în casă, blonda a revenit în România, după cum am dezvăluit în articolele publicate ulterior.

La câteva ore după ce Alex Bodi a fost dus la DIICOT Craiova, unde a fost reținut 24 de ore, iar joi se va afla în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. La audieri a fost adus și Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi, anchetat în același dosar.

ADVERTISEMENT

Daria Radionova a rămas în casa afaceristului, de unde a fost scoasă de prietenii iubitului ei și, cel mai probabil, se pregătește să părăsească România. La câteva ore după incident, Daria a postat o imagine cu o inimă care bate într-un fundal negru, semn că suferă după afacerist și întreaga situație i-a provocat durere.

Procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Obiectivul a fost destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Rețeaua era condusă de locotenentul unui interlop celebru,  potrivit DIICOT.

ADVERTISEMENT

Câți ani de închisoare poate să primească Alex Bodi?

Afaceristul riscă să stea ani buni după gratii, dacă va fi găsit vinovat pentru acuzațiile care i se aduc în dosarele pentru prostituție, trafic de minori, persoane și droguri. Nu este prima dată când Alex Bodi se află în situația de față, el apărând și într-un dosar de proxenetism din Dej, în trecut, de unde a scăpat basma curată.

,,(1) Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

ADVERTISEMENT

Proxenetismul (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”, se arată în lege.

Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu

„Am aflat de pe internet, din presă, de la voi, ce s-a întâmplat. Sincer, habar nu aveam de toate aceste probleme. Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva, dar sunt convinsă că se vă dovedi că este nevinovat și că va reuși să iasă din toată situația asta ca de fiecare dată.

Cu siguranță va fi bine. Repet, nu știu nimic despre toate aceste acuzații. Noi nu mai suntem împreună și nu știam că este vizat pentru așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru  FANATIK.

ADVERTISEMENT