News

Imaginea zilei. Cum i-a păcălit porcul Albert pe polițiștii plecați în urmărirea lui: ”Suspectul a fost identificat”

Misiune cu peripeții pentru polițiștii chemați la un caz mai puțin obișnuit: un fermier a reclamat că porcul său a rupt gardul și a evadat.
09.12.2023 | 19:38
Imaginea zilei Cum ia pacalit porcul Albert pe politistii plecati in urmarirea lui Suspectul a fost identificat
Un porc evadat dintr-o gospodărie din SUA a fost urmărit 30 de minute de polițiștii chemați ”la intervenție” / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Deptford Downship Police Department
ADVERTISEMENT

Simțind că vine Crăciunul, un porc de 4 ani, pe nume Albert Einswine, a reușit o evadare de zile mari din gospodăria în care crescuse. Fermierul a apelat la ajutorul poliției pentru a aduce animalul înapoi.

Porcul Albert Einswine i-a pus în dificultate pe polițiști

Imaginile cu polițiștii americani urmărind porcul prin oraș au devenit virale în mediul online și au făcut deliciul internauților. Animalul a dovedit abilități spectaculoase de inteligență și rapiditate, care i-a pus în mare dificultate pe oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Întreaga scenă a durat aproape o jumătate de oră și i-a pus la încercare pe agenții departamentului de poliție din Deptford Township. Aceștia l-au urmărit mai bine de un kilometru pe Albert, care a reușit de fiecare dată să-i evite, să guițe și să fugă mai departe.

Imaginile sunt cu atât mai distractive cu cât agenții de poliție, deși obosiți, nu și-au pierdut umorul și au încercat să convingă porcul ”cu vorba bună”.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au încercat să convingă porcul cu vorba bună

”Suntem toți prieteni aici”, i-a spus polițistul lui Albert, la un moment dat, în timp ce încerca să-l ademenească. Animalul nu s-a lăsat păcălit și și-a continuat cursa.

Imaginile realizate cu bodycam-ul din dotarea agenților au fost postate pe contul departamentului de poliție și au devenit imediat virale. Ulterior, oamenii legii au transmis și un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Comunicatul plin de umor al poliției: ”S-au folosit cele mai noi tehnologii”

“La începutul acestei după-amiezi, ofițerii din Deptford au fost trimiși în zona dintre Tanyard Road și Brenner Drive pentru a prinde un porc scăpat de la o fermă.

Prin utilizarea tehnicilor de dezescaladare și a celor mai noi tehnologii, ofițerii au reușit în cele din urmă să îl prindă pe suspect.

ADVERTISEMENT

Suspectul a fost identificat ca fiind Albert Einswine, un porc în vârstă de 4 ani din New Sharon din Deptford Township. Domnul Einswine a fost eliberat pe propria răspundere”, au transmis polițiștii, potrivit Daily Mail.

Misiune amuzantă, dar grea

Detectivul Bob Jones a declarat pentru un post de televiziune american că misiunea a fost una pe cât de amuzantă, pe atât de dificilă. El a mai notat că nu știa unde intenționa porcul Albert să ajungă, cert este că acesta s-a deplasat pe o distanță foarte mare față de casă.

ADVERTISEMENT
Tags: