Life

Imagini care te vor cutremura. Ce a făcut un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul mamei sale! Bunica a filmat totul

Imagini care te vor emoționa profund. Cum a procedat un băiețel de 3 ani, atunci când a ajuns la mormântul celei care i-a dat naștere.
17.03.2024 | 09:54
Imagini care te vor cutremura Ce a facut un baietel de 3 ani atunci cand a ajuns la mormantul mamei sale Bunica a filmat totul
Cum a reacționat copilul când a ajuns de mormântul mamei lui. Sursa foto: Instagram adventureswithgrandmama
ADVERTISEMENT

Imaginile care au stârnit lacrimi printre internauți. O mulțime de oameni s-au emoționat profund după ce au văzut reacția unui băiețel de doar 3 ani în momentul când se apropie de mormântul mamei lui. Totul a fost făcut publica de bunica sa.

Gestul emoționant al unui băiețel de 3 ani când a ajuns la mormântul mamei sale

Lochan, un băiețel în vârstă de 3 ani, din Nanaimo, Vancouver Islanda, Canada, este mai tot timpul în preajma bunicii sale, de când mama lui a plecat din această lume. Nu puține sunt momentele când cel mic o lasă fără cuvinte. Așa s-a întâmplat și de curând, după ce au ajuns la mormântul fiicei ei.

ADVERTISEMENT

Lochan este astăzi crescut doar de tată și bunici. Lisa Marshall este bunica maternă și nu ezită să-l surprindă pe nepoțel în tot felul de ipostaze. Unele o amuză, iar altele mai puțin. Adesea îl duce pe Lochan la cimitir, ca să se atingă de mormântul mamei, pentru a-i menține vie memoria.

Băiețelul pare a conștientiza foarte bine ceea ce se întâmplă, deși are doar 3 ani. Nu uită să-și surprindă mama cu flori sau decorațiuni de grădină, frumos colorate. De Crăciun a adus chiar și un brad mic, împodobit.

ADVERTISEMENT

Băiețelul a sărutat poza mamei lui de pe mormânt

De curând, bunica a fost mișcată de un alt gest nepoțelului. De cum a ajuns de piatra funerară a mamei, el a mângâiat-o ușor, după care i-a sărutat poza. ”Am fost s-o salutăm pe mami la mormânt și să îi ducem flori de primăvară”, a scris bunica în dreptul fotografiei.

copil la mormantul mamei sale
Așa a reacționat copilul la mormântul mamei lui decedate. Sursa foto: Instagram adventureswithgrandmama

 

Bunica a postat apoi imaginea pe contul propriu de Instagram, iar mulți urmăritori de-ai săi au rămas fără cuvinte și după ce au văzut cum cel mic aleargă cu veselie către locul de veci. Din 2022 este Lochan orfan de mamă.

ADVERTISEMENT

”Salută-l din partea mea și îmbrățișează-l mult. Este băiatul meu preferat, care este foarte curajos. Fie ca Dumnezeul atotputernic să-l binecuvânteze și să-l salveze de toate pericolele”, este un comentariu de la postare.

De ce a murit mama băiețelului

Lisa Marshall este numele bunicii, are 48 de ani, și și-a pierdut fiica pe când aceasta avea doar 21 de ani. Tânăra avea probleme psihice, iar acestea au împins-o către suicid. Episodul tragic a avut loc în anul 2022.

ADVERTISEMENT

Din 2022, Lochan este crescut doar de tată și bunicii materni. Cu toții se străduiesc să-l facă pe băiat să nu simtă durerea pierderii mamei, iar Lisa Marshall nu se sfiește să-și facă publică povestea dureroasă deoarece vrea să-i facă pe oameni să conștientizeze cât de periculoase sunt problemele mintale, spune ea.

ADVERTISEMENT
Tags: