Sport

Imagini comice la un meci din Cupa României! Partida a fost oprită după ce un jucător a rupt la propriu poarta. Video

Imagini virale de la partida din finala fazei județene a Cupei României dintre Bucovina Dărmănești și Viitorul Liteni. Un atacant a rupt poarta la propriu.
30.06.2023 | 16:02
Imagini comice la un meci din Cupa Romaniei Partida a fost oprita dupa ce un jucator a rupt la propriu poarta Video
30 de minute a fost întrerupt meciul dintre Bucovina Dărmănești și Viitorul Liteni, din Cupa României. Sursă foto: captură YouTube @Religia Sportului
ADVERTISEMENT

Meciul disputat pe fostul stadion al Forestei Suceava din Areni a oferit un moment pur și simplu antologic, mai ales că a fost surprins „live” pe YouTube și de spectatorii prezenți în tribune.

Meciul din Cupa României dintre Bucovina Dărmănești și Viitorul Liteni, oprit după ce un jucător a rupt poarta

În minutul 37 al jocului disputat la Suceava și la scorul 0-3, a avut loc un moment nemaivăzut pe un stadion din România. Atacantul Dan Lungu a venit pe colțul lung la o centrare, numai că mingea trimisă de jucătorul Liteniului a căzut pe bara transversală.

ADVERTISEMENT

Crezând că are șanse să ajungă la minge, vârful a făcut o săritură, însă mingea s-a dus peste poartă. Jucătorul nu a putut să se mai oprească și a intrat cu viteză în bară, iar poarta a cedat spre amuzamentul spectatorilor și a celor aflați pe teren.

Meciul a fost întrerupt pentru 30 de minute, până când situația a fost remediată, a dezvăluit Obiectiv de Suceava. Finala fazei județene a Cupei României a fost în cele din urmă câștigată de Liteni cu scorul de 4-2.

ADVERTISEMENT

Partida a fost în pericol să nu se mai termine

Meciul a fost reluat la 19:05, iar dacă ar mai fi întârziat mult să se reia, arbitrul ar fi fost nevoit să oprească meciul din cauza întunericului. Partida s-a încheiat la 20:20, iar la ora 21:00 este deja aproape întuneric. Ba, mai mult, jucătorul s-a lovit foarte tare cu piciorul de bara porții și putea risca o accidentare destul de gravă. A continuat însă meciul fără niciun fel de probleme.

Finala fazei județene a Cupei României Betano a fost întreruptă la cerea expresă a arbitrului și a observatorului jocului, care nu a permis reluarea meciului până la rezolvarea în totalitate a problemelor.

ADVERTISEMENT

Atacantul botoșănean Dan Lungu rupe poarta și la propriu și figurat, fiind golgheterul ligii a patra. Asta s-a văzut și la faza cu pricina, în care a încercat cu orice preț să înscrie și din prea mult exces de zel a doborît stâlpul din stânga de la una dintre porți.

Mihai Guriță, fostul atacant al lui Oțelul și Farul Constanța, a intrat în acțiune și a încercat să repare poarta: „Dom’le, când e nevoie, trec și la munca de jos”, a spus unul dintre atacanții care făceau furori în Liga 1 în anii 2000, pentru pagina de Facebook „Religia Sportului”.

ADVERTISEMENT

Când începe Cupa României Betano. Tragerea la sorți pentru faza regională are loc pe 29 iunie

Ediția 2023-2024 a Cupei României Betano continuă cu faza regională. Tragerea la sorți are loc pe data de 29 iunie, la sediul FRF. Conform noului format, 7 dintre câștigătoarele competițiilor județene avansează în turul întâi.

Primele opt echipe care vor intra în play-off pe 30 august sunt Dinamo, Oțelul, Poli Iași, UTA, FC Botoșani, Hermannstadt, U Cluj și FC Voluntari. Alte opt cluburi au deja asigurată prezența în grupe: Farul, FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova, Rapid, FCU Craiova, Sepsi și Petrolul.

Programul complet al Cupei României

Turul I: 2 august 2023 
Turul II: 9 august 2023 
Turul III: 16 august 2023 
Play-off: 30 august 2023 
Faza grupelor, etapa 1: 27 septembrie 2023 
Faza grupelor, etapa 2: 1 noiembrie 2023 
Faza grupelor, etapa 3: 6 decembrie 2023 
Sferturi de finală: 3 aprilie 2024 
Semifinale: 24 aprilie 2024 
Finala Cupei României: 15 mai 2024

ADVERTISEMENT