Fotbal intern

Imagini de colecție cu Gabi Balint și Marius Lăcătuș! Cadoul lui „Pele” pentru ziua de naștere a „Fiarei”

05.04.2020 | 14:46
Imagini de colectie cu Gabi Balint si Marius Lacatus Cadoul lui Pele pentru ziua de nastere a Fiarei
Gabi Balint și Marius Lăcătuș. FOTO: Facebook/Gabi Balint
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș a împlinit duminică, 5 aprilie, vârsta de 56 de ani și, cu ocazia aniversării, Gabi Balint a publicat pe rețelele de socializare șapte imagini de colecție în care apare alături de „Fiară”. Vezi toate fotografiile în galeria de mai sus.

Marius Lăcătuș, la 56 de ani

Gabi Balint și Marius Lăcătuș păstrează o relația apropiată de prietenie și în prezent, la aproape 34 de ani de la momentul în care au adus prima Cupă a Campionilor Europeni la București, în tricoul Stelei.

ADVERTISEMENT

„Pele Balint” și „Fiara” au format ani buni linia de atac a Stelei și a echipei naționale, dar au fost și adversari în Spania, unde Balint a evoluat la Burgos, între 1990 și 1993, și Marius Lăcătuș la Real Oviedo, în perioada ’91 – ’93.

Duminică, pe 5 aprilie, Marius Lăcătuș a împlinit 56 de ani și, din cauza situației actuale, cauzate de pandemia de coronavirus, Gabi Balint a fost nevoit să îi ofere „cadoul” bunului său prieten pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al Stelei a publicat, pe contul oficial de Facebook, șapte fotografii de colecție cu Marius Lăcătuș, imortalizând unele dintre cele mai importante momente din carierele de fotbaliști ale celor doi sau din viața personală.

Gabi Balint și Marius Lăcătuș, adversari în Burgos - Real Oviedo (1993). FOTO: Facebook/Gabi Balint
Gabi Balint și Marius Lăcătuș, adversari în Burgos – Real Oviedo (1993). FOTO: Facebook/Gabi Balint

Uite-acuș, acuș, acuș, la mulți ani lui Lăcătuș! Sunt mândru că am fost colegi și am rămas buni prieteni. Fiaro, să fii sănătos și bucuros pentru tot ce ai realizat în viață!”, a scris Gabi Balint pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Singurii marcatori de la Sevilla

7 mai 1986 rămâne una dintre datele de referință pentru fotbalul românesc. La Sevilla, pe „Ramon Sanchez Pizjuan”, Steaua disputa finala Cupei Campionilor Europeni în fața Barcelonei.

Ultimul act al competiției continentale avea să se decidă la penalty-uri, după 0-0 în timpul regulamentar de joc și, alături de Helmuth Duckadam, care a intrat în istorie datorită celor patru lovituri apărate, s-au evidențiat și Gabi Balint și Marius Lăcătuș, singurii jucători care au reușit să transforme de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT