Life

Imagini de colecție cu Radu Ștefan Bănică și Violeta. Ipostaza în care s-au afișat cei doi i-a uimit pe toți

Dovada concretă că Radu Ștefan Bănică se poate baza oricând pe sora lui vitreagă, Violeta. Cum au ales să se afișeze cei doi în fața fanilor
18.01.2024 | 15:15
Imagini de colectie cu Radu Stefan Banica si Violeta Ipostaza in care sau afisat cei doi ia uimit pe toti
Cât de bine se înțelege Radu Ștefan Bănică cu sora lui vitregă, Violeta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Radu Ștefan Bănică a atras atenția tuturor după ce a demonstrat că este la fel de talentat ca tatăl lui celebru. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. și-a făcut demult debutul în lumea mondenă, iar acum lucrează constant la imaginea sa. Însă, în paralel, mai are și alte proiecte mărețe.

Radu Ștefan Bănică și Violeta au o relație specială

Radu Ștefan Bănică le oferă părinților lui motive să fie mândri de el. Tânărul este foarte pasionat de ceea ce face, așa că se implică trup și suflet în toate proiectele sale.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Radu Ștefan a cochetat cu muzica și cu actoria și pe ambele le-a dus la nivel de artă. Ba mai mult, a făcut și primii pași spre lumea afacerilor și și-a deschis prima cafenea.

Anul 2024 se anunță la fel de promițător pentru el și deja a început cu o schimbare de proporții. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. s-a mutat într-o locuință nouă și vrea să își pună amprenta asupra ei.

ADVERTISEMENT

Artistul a trecut deja la renovări și, deși credea că poate face asta singur, se pare că a avut nevoie de ajutor. Ca de obicei, Radu Ștefan s-a bazat pe sora lui mai mică, Violeta, dar și pe cei mai buni prieteni ai săi.

Cei doi frați se pot baza oricând unul pe celălalt

Radu și sora lui mai mică se înțeleg de minune și au o relație specială. De-a lungul timpului, s-au afișat de foarte multe ori împreună, semn că legătura lor este foarte puternică, în ciuda disensiunilor dintre părinții lor.

ADVERTISEMENT

Radu Ștefan a publicat un videoclip cu Violeta pentru ca toți cei din online să vadă cât de bine se înțeleg. Internauții au reacționat imediat și i-au complimentat pe cei doi. Imaginile vorbesc de la sine și este evident că ambii au fost crescuți și educați în cel mai frumos mod posibil.

Nu este pentru prima dată când fiul lui Ștefan Bănică Jr. se afișează alături de sora lui vitregă. De fiecare dată când au avut ocazia, Radu Ștefan și Violeta s-au susțin reciproc și nu au lipsit de la niciun eveniment important unul din viața celuilalt.

ADVERTISEMENT

Atât Radu Ștefan, cât și Violeta sunt atrași de latura artistică. Radu Ștefan, însă, este mult mai vocal. Acesta a avut parte de o expunere mult mai rapidă datorită proiectelor în care a fost implicat.

La rândul ei, Violeta este foarte atrasă de pictură, muzică și actorie. Încă de la o vârstă fragedă, acesta a cochetat cu domeniul artistic. Însă, a recunoscut că preferă să le încadreze la capitolul hobby-uri.

Fiica Andreei Marin nu vrea să urmeze o carieră în actorie sau în muzică, în ciuda faptului că se pricepe de minune la amândouă. Violeta vrea să studieze Dreptul, un domeniu care o fascinează mult mai mult.

ADVERTISEMENT