Sport

Imagini de colecție: cum au reacționat Răzvan Burleanu și oficialii FRF la golul lui Florin Tănase! Video

Echipa României a avut un final de meci incredibil, reușind să pună presiune pe naționala Columbiei. Burleanu a încercat să își ascundă trăirile din timpul partidei.
27.03.2024 | 00:47
Imagini de colectie cum au reactionat Razvan Burleanu si oficialii FRF la golul lui Florin Tanase Video
Răzvan Burleanu s-a bucurat dicret la reușita lui Florin Tănase din prelungiri. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Naționala României de fotbal a disputat marți seara ultimul mare test înainte de startul EURO 2024. Elevii lui Eduard Iordănescu au întâlnit Columbia, într-un meci amical de gală, disputat la Madrid, pe arena Wanda Metropolitano.

A urmărit jocul alături de Stoichiță

Pe arena din capitala Spaniei au fost la tribuna oficială și conducătorii federației. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a urmărit partida alături de directorul tehnic al naționalei României, Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Dacă jocul nu le-a dat ocazia de a se bucura, finalul i-a prins mai îmbujorați pe oficialii Federației Române de Fotbal. În ultimul minut de prelungiri al jocului, Florin Tănase a marcat golul doi al României, stabilind scorul final, Columbia – România 3-2.

Faza de atac a golului reușit de Tănase l-a prins pe Burleanu aplecat pe scaun, urmărind intens faza. Cursa lui Dennis Man de pe partea dreapta l-a impulsionat dar și blocat în același timp pe șeful Federației.

ADVERTISEMENT

Însă, din momentul în care Man i-a pasat lui Sorescu, de fapt, dar Tănase s-a interpus și a marcat, Burleanu și-a schimbat instant poziția corpului și starea agitată. Conștient că echipa națională a României nu a făcut un joc bun la Madrid.

Răzvan Burleanu se bucură pentru golul lui Tănase

Aplauze în surdină la golul lui Tănase

Din momentul în care mingea a intrat în poartă, Tănase, Sorescu și Mann au început să urle revenirea. Se dorea o “remontada” chiar în patria ei. Din tribună, Burleanu a aplaudat precum la un congres internațional pe teme geopolitice.

ADVERTISEMENT

Colegul de scaun al lui Burleanu, Mihai Stoichiță, a fost cu mult mai discret în gesturi. În cele din urmă, jocul s-a încheiat și România a reușit să șteargă imaginea unei partide în care Columbia a dominat serios.

Burleanu a mai avut un motiv de bucurie în minutul 84. Fotbalistul lui Deportivo Alaves, Ianis Hagi a intrat în repriza a doua la meciul cu Columbia, pentru a fi menajat, conform unor surse din cadrul naționalei. Fiul lui Gheorghe Hagi a intrat pe teren în minutul 56 , în locul lui Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Peste 28 de minute, Ianis Hagi a reușit să marcheze pentru naționala României, după o fază pe cont propriu. Fostul jucător al Fiorentinei a făcut un presing agresiv la marginea careului advers, iar efortul i-a fost răsplătit cu primul gol al partidei pentru tricolori.

 

 

ADVERTISEMENT