Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Decizie de ultimă oră în cazul lui Ianis Hagi. Ce se va întâmpla cu el la amicalul România – Columbia

FANATIK a aflat că Ianis Hagi nu va începe titular în Columbia - România. Olimpiu Moruţan a fost preferat de Edi Iordănescu pentru primul "11".
26.03.2024 | 11:09
Decizie de ultima ora in cazul lui Ianis Hagi Ce se va intampla cu el la amicalul Romania  Columbia
Decizie de ultimă oră în cazul lui Ianis Hagi. Ce se va întâmpla cu el la România - Columbia. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România va întâlni Columbia, marţi, de la ora 21:30, pe Wanda Metropolitano din Madrid. “Tricolorii” vin după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1, şi speră să continue seria de invincibilitate, începută în 2022.

Decizie de ultimă oră în cazul lui Ianis Hagi. Ce se va întâmpla cu el la România – Columbia

Din informaţiile FANATIK, Ianis Hagi nu va începe ca titular nici meciul de la Madrid. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Olimpiu Moruţan va intra în echipa de start a României:

ADVERTISEMENT

“Ianis Hagi nu va începe nici acum titular. Este decizia lui Edi Iordănescu, cel care a hotărât să îl titularizeze pe Olimpiu Moruţan, care a jucat la Ankaragucu şi a făcut-o foarte bine.

Din păcate, Ianis Hagi plăteşte pentru faptul că este mai mult rezervă. Ne pare rău tuturor şi sunt convins că, în primul rând, îi pare rău lui Ianis. Dar încep să se deconteze lucrurile.

ADVERTISEMENT

“Edi a hotărât ca în locul lui Ianis Hagi să îl titularizeze pe Moruţan”

Al doilea meci la rând în care Ianis, unul dintre jucătorii noştri de perspectivă nu va fi titular. Edi a hotărât ca în locul lui Ianis Hagi să îl titularizeze pe Moruţan. Are mai multe meciuri, a şi jucat bine.

Încă o informaţie, Denis Alibec va fi atacantul titular din această partidă. Este firesc. S-a jucat cu Puşcaş în meciul cu Irlanda de Nord”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Răchită: “Merita şi Ianis să joace, aşa cum merită şi Moldovan”

Prezent în studio-ul FANATIK SUPERLIGA, Valeriu Răchită a comentat decizia lui Edi Iordănescu, spunând că el ar fi început cu Ianis Hagi titular, mai ales că evoluează în Spania:

“Merita şi Ianis să joace, aşa cum merită şi Moldovan, care nu a apărat deloc la Atletico. Joacă tot în Spania, la Alaves. Eu aş fi jucat cu Ianis Hagi titular. A evoluat cu Irlanda de Nord. N-am văzut atâta exuberanţă la un jucător venit de pe bancă.

ADVERTISEMENT

Iubeşte să joace pentru echipa naţională. Mai avem două meciuri amicale în iunie, se pot face atunci reglaje. Acum, eu cred că merita să joace”, a spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Decizie de ultimă oră în cazul lui Ianis Hagi. Ce se va întâmpla cu el la România - Columbia

ADVERTISEMENT