Sport

Imagini dure de la Oțelul – U Cluj: ultrași puși la pământ și arestați în pauza meciului: „Abuzurile jandarmeriei”. Video

Mai mulți fani ai lui Oțelul Galați au fost reținuți de Jandarmerie la pauza meciului. Ultrașii fac acuzații grave la adresa instituției.
23.04.2024 | 13:05
Imagini dure de la Otelul  U Cluj ultrasi pusi la pamant si arestati in pauza meciului Abuzurile jandarmeriei Video
Peste 6.000 de fani au fost prezenți la meciul Oțelul - U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj s-a soldat cu incidente care au trecut neobservate în timpului meciului. Ultrașii, conflict cu Jandarmeria.

Oțelul – U Cluj, soldat cu incidente și arestări: „Membrii din Peluza Nord Galați nu au fost lăsați să intre pe stadion în a doua repriză”

Ultrașii de la Oțelul Galați susțin că au avut parte de abuzuri la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj din etapa a 5-a play-out-ului. Imaginile cu fanii reținuți au fost postate pe o pagină de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Abuzurile jandarmeriei la pauza meciului dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj. Membrii din Peluza Nord Galați nu au fost lăsați să intre pe stadion în a doua repriză”, se mai arată în textul postării.

Pe stadion, lucrurile nu au scăpat însă de sub control și nu au existat incidente între cele două galerii sau cu forțele de ordine. La partidă au asistat 6.461 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Oțelul a reușit să o învingă pe U Cluj de două ori în doar patru zile

Oțelul Galați e lider în play-out cu 32 de puncte după victoria în fața Universității Cluj, iar echipa lui Dorinel Munteanu este calificată și în finala Cupei României, după ce a învins cu 2-1 pe „șepcile roșii”.

Astfel, în decurs de doar patru zile, gălățenii au reușit să îi învingă pe ardeleni de două ori. În campionat, moldovenii s-au impus cu 1-0, după golul reușit de Maciel în minutul 40, care a fost și eliminat cu trei minute înainte de final.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Oțelul, veste bună de la autoritățile locale. Se va construi un stadion nou

Suporterii lui Oțelul au parte însă și de vești bune. Primăria Galați a anunțat construcția unui nou stadion cu o capacitate de 25.000 până la 30.000 de locuri: „Sunt în postura de a vă anunța că dăm drumul la studiul de fezabilitate pentru viitorul stadion de aici de la Galați. Noul stadion va fi construit pe baza stadionului Dunărea. Vom vedea dacă vom putea ține ceva din această jumătate de stadion pe care deja o avem construită.

Este un proiect care va avea nevoie de cel puțin 6 luni pentru a avea studiul de fezabilitate. Din calculele noastre e un proiect care se va ridica în jurul sumei de 100 milioane de euro, plus, minus. Banii vor veni în cea mai mare parte a lor de la Compania Națională de Investiții, alături de bugetele locale pe care suntem dispuși să le punem la bătaie”, a spus edilul orașului Iulian Pucheanu.

ADVERTISEMENT