Sport

Imagini fabuloase de la Dinamo – Petrolul. Micii fani ai ”câinilor”, atmosferă superbă pe Arcul de Triumf. Video

Meciul Dinamo - Petrolul se joacă doar cu prezența copiilor în tribune, iar micii fani ai ”câinilor” au creat o atmosferă uluitoare.
01.04.2024 | 21:10
Imagini fabuloase de la Dinamo  Petrolul Micii fani ai cainilor atmosfera superba pe Arcul de Triumf Video
Meciul Dinamo - Petrolul se joacă doar cu prezența copiilor în tribune, iar micii fani ai ”câinilor” au creat o atmosferă uluitoare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca ”roș-albii” să joace fără spectatori în cele 4 partide de pe teren propriu din play-out-ul SuperLigii, după incidentele de la partida cu UTA Arad.

Atmosferă de vis făcută de micii fani la Dinamo – Petrolul

Conducătorii din Ștefan cel Mare au cerut o derogare pentru a putea organiza întâlnirea din etapa a 2-a a play-out-ului din SuperLiga cu prezența în tribune a copiilor, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar LPF și-a dat acordul.

ADVERTISEMENT

Așadar puștii care susțin formația pregătită de Zeljko Kopic au venit pe stadionul Arcul de Triumf la duelul Dinamo – Petrolul. Micii fani au creat o atmosferă superbă înaintea și în timpul jocului.

Îmbrăcați în tricouri alb cu roșu precum ale favoriților din teren, dotați cu steaguri și conduși de un lider cu portavoce, copiii au scandat numele echipei și au cântat melodii ale peluzei dinamoviste.

ADVERTISEMENT

În tribunele arenei Arcul de Triumf și-a făcut apariția și Mircea Lucescu. Legendarul antrenor român a fost foarte aproape de Dinamo și de Zeljko Kopic în ultima perioadă, mergând chiar și în cantonamentul ”câinilor”.

Ultrașii s-au adunat la Sala Polivalentă din Ștefan cel Mare

Dacă micii fani au venit la stadion să-și susțină favoriții, care se află într-o luptă aprigă pentru salvarea de la retrogradare, ultrașii lui Dinamo au găsit o altă modalitate de a urmări partida cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Ei s-au adunat în Sala Polivalentă de la stadionul din Ștefan cel Mare. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, imaginile cu suporterii lui Dinamo adunați la sală s-au transmis în direct pe stadionul Arcul de Triumf înaintea jocului pentru motivarea fotbaliștilor.

Dennis Politic a revenit în primul „11” al lui Dinamo pentru prima dată după 5 meciuri. Acesta a suferit o accidentare pe data de 18 februarie și de atunci nu a mai evoluat deloc pentru formația din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

În cele 5 partide fără superstarul echipei, Dinamo a înregistrat două victorii, două înfrângeri și un rezultat de egalitate. Aceștia au câștigat cu Hermannstadt și cu UTA Arad și au pierdut cu CFR Cluj și Hermannstadt. Pe lângă aceste 4 rezultate, Dinamo a avut și o remiză cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT