Sport

Imagini fabuloase! Marius Lăcătuș, spectacol cu Steaua 86 la ziua sa de naștere. Video

Marius Lăcătuș, pus pe șotii la ziua sa de naștere alături de Gabi Balint, Helmuth Duckadam și Miodrag Belodedici. Cum a petrecut Steaua 86.
06.04.2024 | 00:06
Marius Lăcătuș, spectacol cu Steaua 86 la ziua sa de naștere
ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuș a împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani. Simbolul Stelei a pus-o de o petrecere pe cinste alături de nume grele din fotbalul românesc. N-au lipsit foștii coechipieri cu care a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

Marius Lăcătuș, spectacol la petrecerea de 60 de ani. Cum s-a distrat cu Balint, Duckadam și Belodedici

Marius Lăcătuș e noul sărbătorit în familia Stelei după Helmuth Duckadam. „Fiara” a închiriat un local și a pus-o de o petrecere pe cinste alături de zeci de invitați. N-au lipsit finii Ionel Dănciulescu și George Ogăraru, dar și foștii coechipieri de la Steaua: Gabi Balint, Helmuth Duckadam sau Miodrag Belodedici.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Lăcătuș, a postat pe pagina sa oficială de Instagram un video de la petrecerea cu ocazilei zilei de naștere a fostului căpitan din Ghencea.

Lăcătuș, Duckadam, Balint și Belodedici par că se distrează pe cinste și au imortalizat momentul de sărbătoare: „Am fost și noi odată campioni… La mulți ani, Lăcă!”.

ADVERTISEMENT

La petrecere au mai fost prezinți și alți foști jucători ai Stelei, dar și nume precum cântărețul și actorul Aurelian Temișan. S-a făcut și o mini ședință foto ad-hoc.

Marius Lăcătuș, urare specială din partea lui Gabi Balint și poze de colecție

Gabi Balint a mai postat o serie de fotografii emblematice din perioada în care împărțea vestiarul cu Marius Lăcătuș la Steaua: „La mulți ani, Marius Lăcătuș! Bine ai venit în Clubul 60!”.

ADVERTISEMENT

„Fiara” a oferit un interviu special cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani și a dezvăluit cum se simte: „Deocamdată bine. Încă mă mai pot mișca destul de ok. Bine, nu cu alergarea, cu asta e mai greu”.

Lăcătuș va intra în „cantonament” pentru meciul de retragere al Generației de Aur: „Păi pe 20 aprilie începem pregătirea, așa zice Gică. Dar pe 20 e ziua lui Adi Ilie, așa că poate o mai lungim (n.r. râde).

ADVERTISEMENT

Acum, sincer, nu o să se aștepte lumea să-l vadă pe Lăcătuș ăla care juca la națională sau la Steaua. Dar pentru 10-15 minute, o lună de zile de antrenamente cred că e suficient. Măcar o centrare, o pasă, s-o mai lipi și de un bătrân ca mine”, a mai spus simbolul Stelei la Digi Sport.

ADVERTISEMENT