Life

Imagini fierbinți din luna de miere a unei prezentatoare TV celebre! Nasrin, ședință foto în costum de baie, în Portugalia

Simpatica Nasrin, prezentatoarea matinalului de la Antena Stars, trăiește momente de neuitat acum, în luna de miere din Portugalia, alături de soțul ei, Florin.
22.08.2021 | 17:41
Imagini fierbinti din luna de miere a unei prezentatoare TV celebre Nasrin sedinta foto in costum de baie in Portugalia
ADVERTISEMENT

Extrem de discretă de-a lungul timpului, mai ales când vine vorba de imaginea ei publică sau de relația pe care o are de ani buni cu Florin, colegul ei, Nasrin a decis să le împărtășească, totuși, fanilor pe care îi are câteva din momentele pe care le trăiește în Portugalia, în luna de miere.

Nasrin, ședință foto fierbinte în luna de miere

După ce a făcut cununia civilă acum o săptămână, prezentatoarea Tv și soțul ei, Florin, au decis să plece totuși în luna de miere, chiar dacă, la un moment dat, erau nesiguri că vor putea ajunge în Portugalia, destinația aleasă de cei doi, din cauza problemelor legate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Odată ajunși acolo, Nasrin și soțul ei au vizitat Lisabona și, impresionați de cea ce au văzut, au postat o mulțime de fotografii din frumosul oraș portughez.

Iar după ce au luat contact cu cultura și civilizația din capitala Portugaliei, exotica Nasrin și soțul ei și-au rezervat câteva zile pentru a se bucura de plajă și de apele oceanului Atlantic, motiv perfect pentru o mică ședință foto cât se poate de fierbinte.

ADVERTISEMENT

Nasrin a pozat în costum de baie pe o plajă exclusivistă

Aflați în cea mai sudică regiune a Portugaliei, Nasrin și Florin au fost printre turiștii care au avut ocazia să viziteze una dintre cele mai exclusiviste plaje ale zonei, loc în care, de altfel, frumoasa prezentatoare TV nu a putut rezista tentației de a se lăsa fotografiată.

Și, ca niciodată, Nasrin a renunțat la inhibiții și a pozat în costum de baie în interiorul peșterii marine Benagil cu deschidere la plajă, loc considerat ca fiind una dintre cele mai frumoase locuri ale Portugaliei.

ADVERTISEMENT
Nasrin
Nasrin a pozat in ipostaze mai fierbinti ca niciodata Sursa foto: Instagram

Iar din ședința foto realizată în mijlocul unui peisaj spectaculos, Nasrin a dovedit că dacă ar renunța la cariera de prezentatoare tv ar putea profesa oricând și oriunde ca model, exotica vedetă TV de la Antena Stars dezvăluind forme de invidiat.

Încântată de fotografiile făcute, Nasrin a postat câteva pe conturile ei de socializare, iar zecile de comentarii primite sunt cât se poate de grăitoare cu privire la felul în care arată, complimentele primite de exotica prezentatoare TV fiind de natură să îl facă pe Florin, soțul acestuia, să fie cât se poate de mândru.

ADVERTISEMENT

Nasrin îi are ca nași pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Acum o săptămână, chiar de Sf. Maria, Nasrin și Florin au decis să își unească destinele după o relație de mai bine de șapte ani în fața ofițerului stării civile și au pus la punct și o mică petrecere în aer liber pentru a celebra evenimentul.

Avându-i drept nași pe Valentina Pelinel și pe Cristi Borcea, Nasrin și Florin s-au distrat alături de invitații lor până după miezul nopții, cununia civilă a celor doi fiind prilejul perfect pentru o petrecere de neuitat.

Mai mult, conform informațiilor noastre, anul viitor, Nasrin și soțul ei vor ”recidiva” în materie de chefuit, cei doi punând, deja, la punct planurile pentru căsătoria religioasă și petrecerea de nuntă aferentă.

În altă ordine de idei, FANATIK a aflat că Nasrin și soțul ei își doresc copii, discuțiile pe care le au în cuplu fiind, adeseori, pe această temă, amândoi dorindu-și ca familia lor să fie una completă.

ADVERTISEMENT