Sport

Imagini incredibile după Rapid – Universitatea Craiova. Cristi Săpunaru i-a înjurat pe olteni. Video

Imagini incredibile apar după derby-ul Rapid - Universitatea Craiova. Cristian Săpuaru a fost surprins în timp ce îi înjura „ca la ușa cortului” pe olteni.
29.08.2021 | 21:10
Imagini incredibile dupa Rapid  Universitatea Craiova Cristi Sapunaru ia injurat pe olteni Video
ADVERTISEMENT

Rapid – Universitatea Craiova a fost un derby în adevăratul sens al cuvântului. Oltenii au ieșit victorioși la final, provocând „giuleștenilor” prima înfrângere din acest sezon. Rapidiștii au fost foarte supărați la final, iar ultimul fluier al arbitrului a adus „iadul” pe stadion. Delegația Craiovei a fost scoasă de jandarmerie din stadion.

Mihai Iosif, tehnicianul Rapidului, a avut un discurs incredibil la final. Supărarea a fost mare în tabăra gazdelor, iar toată frustrarea l-a făcut pe Cristian Săpunaru să răbufnească alături de galerie. Îndemnat de ultrași, acesta a înjurat echipa din Bănie.

ADVERTISEMENT

Imagini incredibile după derby-ul Rapid – Universitatea Craiova. Cristian Săpunaru i-a înjurat pe olteni „ca la ușa cortului”

Mihai Iosif are de gestionat prima înfrângere din acest sezon pentru Rapid. Chiar dacă era într-o formă extraordinară, Universitatea Craiova a venit foarte montată la București, iar eliminarea lui Belu-Iordache le-a dat și mai mare avânt oltenilor. Chiar dacă au ținut de avantajul de un gol până în ultimele minute, „giuleștenii” au cedat în fața asediului Craiovei.

Atacanții Universității Craiova, Jovan Markovic și Elvir Koljic, și-au făcut treaba și au adus o victorie atât de importantă pentru gruparea din Bănie care va pleca liniștită în cantonament. Eșecul nu le-a picat deloc bine gazdelor, iar imaginile surprinse vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Au zburat mai multe sticle din tribună, craiovenii au fost înjurați de suporteri, iar la final nu au putut să plece pe tunel din cauza suporterilor supărați de la tribuna 1 a „Arenei Naționale”. Din păcate, căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, a fost implicat într-un moment care nu face cinste fotbalului.

Fostul internațional a mers în dreptul galeriei, așa cum se întâmplă după fiecare meci. Ultrașii i-au strigat numele și în loc să dea tonul la un cântec, acesta ales să înjure „Știința Craiova”. Din nefericire, exemplul său a fost urmat și de coechipieri, lucru care se vede din imagini.

ADVERTISEMENT

Eșecul cu U Craiova nu îl demoralizează pe Săpunaru: „Un meci nu strică atmosfera de la Rapid”

Peste 10.000 de spectatori au fost prezenți la partidă și au creat o atmosferă de zile mari, amintind de derby-urile de odinioară. Universitatea Craiova a avut și ea parte de o susținere importantă în Capitală. După meci și după episodul cu înjurăturile la adresa rivalei din Bănie, Cristian Săpunaru a mers la flash-interviu și a vorbit despre înfrângerea în fața Științei:

„Cred că s-a rupt echilibrul la eliminarea lui Belu, am încercat să luptăm, dar la final am pierdut. Nu discut despre arbitraj, sunt oameni în măsură să vorbească despre arbitraj.

ADVERTISEMENT

Nu e dureros, până la urmă trebuia să pierdem un meci, dar nu așa. Un meci nu strică atmosfera de la Rapid, trebuie să ținem capul sus.

Fanii o să viseze tot timpul, iubesc echipa asta ca pe familia lor. Împreună formăm o familie care se cheamă Rapid București. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Singurul meu regret este că n-am reușit să câștigăm astăzi, dar mergem la UTA să luptăm”, a declarat omul care a purtat de mai multe ori și banderola de căpitan al echipei naționale.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 2,02 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT