News

Imagini inedite în Sectorul 4 al Capitalei. Mai mulți cetățeni au distrus barierele din parcările cu plată. Video

Mai mulți cetățeni au distrus barierele din parcările cu plată ale Sectorului 4 al Capitalei. Imaginile au fost postate de primarul Daniel Băluță.
21.08.2021 | 18:18
Imagini inedite in Sectorul 4 al Capitalei Mai multi cetateni au distrus barierele din parcarile cu plata Video
ADVERTISEMENT

Imagini inedite cu diverși cetățeni care distrug barierele din parcările sectorului 4 au fost postate pe pagina de Facebook a primarului Daniel Băluță. În clipul video se observă oameni furioși, dar și persoane luate prin surprindere de locul unde sunt amplasate anumite bariere.

Mai mulți bucureșteni au fost filmați în timp ce distrug barierele din parcările cu plată ale Sectorului 4. Zonele respective sunt monitorizate cu camere montate de Primăria sectorului bucureștean.

ADVERTISEMENT

În imagini apar mai multe persoane care încearcă să rupă barierele din parcările cu plată. Alți cetățeni par a provoca pagube din pură neglijență, potrivit filmării realizate de camerele de supraveghere din zonă.

Primarul Daniel Băluță e supărat pe cetățenii care distrug barierele din parcările cu plată ale Sectorului 4

„Colegii de la Direcția Mobilitate Urbană au postat pe pagina lor de Facebook o filmare cu mai mulți cetățeni care, din rea voință sau neglijență, au distrus barierele unor parcări din sectorul nostru.

ADVERTISEMENT

Revin cu rugămintea pentru cei care locuiesc în sectorul 4 sau doar îl tranzitează, să respecte și să protejeze investițiile făcute pentru comunitatea noastră”, a transmis primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe Facebook.

Imaginile cu cetățenii „nervoși” vor fi trimise poliției pentru identificarea și pedepsirea persoanelor.

ADVERTISEMENT

Postarea primarului din Sectorul 4 a stârnit tot felul de comentarii.

„Neglijență? Sunteți darnic în exprimare, dle primar. Sunt aceiași needucați de distrug stațiile STB, parcurile, lasă covoare de semințe pe la toate scările de blocuri, aruncă trotinetele prin grădini, distrugând-le intenționat și câte altele”, a scris o persoană pe Facebook.

„Sincer, unele bariere sunt puse prost, ca de exemplu cea care cade pe capul biciclistului. E trotuar, de unde sa se astepte ca o sa coboare fix atunci? Daca pierdea controlul si lovea un copil?”, scrie un alt internaut.

ADVERTISEMENT

În mesajul său de pe Facebook, Daniel Băluță le amintește oamenilor că parcările publice sunt monitorizate video și imaginile pot oferite Poliției Românie.

„Parcările publice automatizate cu barieră din sectorul nostru sunt monitorizate video pentru protecția dumneavoastră și a bunurilor dumneavoastră, astfel încât avem posibilitatea să oferim Poliției Române imagini care pot duce la identificarea persoanelor care produc orice fel de pagube în aceste spații”, a transmis primarul din Sectorul 4 al Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: