News

Imagini șocante în trafic. Un curier Glovo a lăsat lat un bătrân dintr-un pumn. Cei doi ar fi fost implicați într-un accident rutier

Imagini șocante în trafic. Un curier Glovo a lăsat lat un bătrân dintr-un singur pumn. Cei doi ar fi fost implicați într-un accident rutier. Clipul a fost postat pe pagina de facebook Ești din Sectorul 5
07.05.2022 | 18:46
Imagini socante in trafic Un curier Glovo a lasat lat un batran dintrun pumn Cei doi ar fi fost implicati intrun accident rutier
Imagini șocante surprinse in trafic. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mai multe imagini cu adevărat șocante au fost postate pe pagina de facebook Ești din Sectorul 5. În filmare se vede cât se poate de clar cum un curier Glovo îl lasă lat secunde bune pe un bătrân dintr-un pumn

Imagini șocante surprinse în trafic

Fără să fie oferite prea multe detalii, autorii postării au filmat evenimentul surprins, din câte se pare, în urma unui accident rutier în care cei doi au fost implicați.

ADVERTISEMENT

Mai exact, curierul Glovo circula cu o trotinetă, în timp ce bătrânul se afla la volanul unei mașini. Nu se cunosc mai multe detalii despre incidentul rutier.

Cert este că în imagini se vede cum bătrânul îi cere socoteală destul de dur tânărului curier. Acesta îl ocolește pentru o perioadă, încearcă să-și vadă de treabă, dar se răzgândește și îl lovește pe bărbat.

ADVERTISEMENT

În țipetele martorilor, bătrânul se prăbușește la pământ, acolo unde stă câteva clipe bune. Oamenii se îmbulzesc să-i ofere primul ajutor, în timp ce curierul merge să-și recupereze trotineta.

Postarea a strâns deja zeci de mii de reacții. Oamenii au comentat și au distribuit filmarea în mediul online.

ADVERTISEMENT

„La intrare în parklake, eram pe acolo… Se ridicase moșul, era ok! Îl injura pe băiat apoi l-a luat la șuturi, că i s-a băgat în fața mașinii (pe trecere) moșul era cu mașina… Acum, nu știu dacă băiatul de la glovo era sau nu, pe trotinetă, sau pe lângă (nu știu dacă mai contează)”, a notat unul dintre martorii evenimentului.

„Mulți acuză curierul. Tataia l-a acroșat pe trecerea de pietoni apoi curierul i-a reproșat , moment în care tataia a coborât din masina, a început să-l înjure si să-l îmbrâncească apoi l-a lovit cu piciorul continuând cu injuriile.

ADVERTISEMENT

Curierul ce era sa facă? Să întoarcă și obrazul celălalt? Noroc pe tataie ca nu l-a încins mai rău că prea au impresia că bătrânețea îți oferă unele avantaje și priorități”, a scris un alt martor.

ADVERTISEMENT