Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Imagini uluitoare cu Gigi Becali! „Dacă era mai tânăr, intra și el la FCSB”

FCSB nu a avut soluții în fața celor de la U Cluj. Echipa lui Charalambous s-a văzut egalată de două ori și nu a mai avut forța să treacă în avantaj. La finalul partidei, Becali s-a declarat nemulțumit de atacanți.
07.10.2023 | 18:45
Imagini uluitoare cu Gigi Becali Daca era mai tanar intra si el la FCSB
IMAGINI FABULOASE cu Gigi Becali la antrenamentele lui Gica Hagi. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB nu a reușit să o învingă pe U Cluj pe teren propriu. Echipa de pe primul loc a scos doar un rezultat de egalitate contra lui U, într-un meci în care oaspeții au egalat de două ori. 2-2 a fost scorul final, iar FCSB este la 4 puncte față de urmăritoarea CFR, care are însă un meci mai puțin.

FCSB a rămas fără soluții ofensive

“Să facem o caterincă, cred că Gigi dacă era cu vreo 15 ani mai tânăr cred că se titulariza, ca să facem o glumă. Dacă era Gigi cu vreo 15 ani mai tânăr se băga în teren, iar după se schimba, la pauză.

ADVERTISEMENT

Avea veleități Gigi. Știe cu varza, luați burtiera să vedem. Mie îmi place cum o ține și stai că are pantofi. Uite, ăla e Hrebenciuc? Nu pot să cred. Uite-l pe Gigi ce elegant e, vorbesc serios, zici că e Chiricheș, elegant, mingea sub control”, a spus Horia Ivanovici.

Universitatea Cluj a crezut în ea pe tot parcursul meciului și a reușit să scoată un punct pe terenul liderului. Echipa lui Sabău a reușit să egaleze în minutul 88, la o fază în care Ngezana și-a scăpat omul din marcaj. Universitatea Cluj are o singură înfrângere în ultimele 5 etape.

ADVERTISEMENT

FCSB are o victorie în ultimele 3 partide

“Omul cu care mă duc la pescuit îmi explică că juca la Șoimii Postolache, începea meciul de la ora 11, dar nu venea rata, erau doar 9 jucători și vorbeau cu arbitrul să aștepte să mai vină doi jucători. 

Aia cu Florinel e premieră mondială. Nu știu dacă nu a preluat-o presa internațională. Îl certa pe Dănciulescu că s-a luat de Charalambous, când el spunea asta la televizor. Pe elevul cuminte l-a făcut praf. 

ADVERTISEMENT

Nu ai voie să te atingi de Florinel, bine nu ai voie să te atingi de nimeni. Dar de Florinel, dacă vrea Florinel să iasă de pe teren în minutul 15 de pe teren pentru că are de văzut un film la cinema, atunci pleacă”, a declarat Valeriu Răchită.

“Ținea pe picior una, două, trei și dădea la poartă. Dacă era acolo în cantonament. Era Hagi antrenor, și Gigi o ținea pe picior și șuta. Știa, făcea duble, frumos. Avea pe cineva în poartă, era nea’ Virgil. Două, trei, pac, șut, dar ce șut frumos avea”, a spus Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Imagini rare cu Becali

 

ADVERTISEMENT