News

Imagini virale de pe plajele din Mamaia. Cum își primesc turiștii comenzile de la terase: ”Mănânci 2 pâini până la apă”

Au apărut imagini virale cu modul în care turiștii de la Mamaia își primesc comenzile de la terase, pe noile plaje lărgite.
01.08.2021 | 09:33
Imagini virale de pe plajele din Mamaia Cum isi primesc turistii comenzile de la terase Mananci 2 paini pana la apa
ADVERTISEMENT

La vremuri și situații noi, soluții noi. Așa s-ar descrie imaginile cu modul în care turiștii aflați pe plajele lărgite de la Mamaia își primesc în această perioadă comenzile de la baruri și terase.

Dată fiind distanța considerabilă creată după lucrările de extindere a spațiului destinat plajei, patronii de locații au adoptat măsuri prin care au încercat să onoreze în timp cât mai scurt cererile turiștilor.

ADVERTISEMENT

Imaginile care au apărut recent pe site-urile de socializare cu modul ”revoluționar” prin care sunt duse comenzile la clienți, de către ospătari, au devenit virale și au atras numeroase opinii ironice.

Cum se livrează comenzile turiștilor de la Mamaia după lărgirea plajelor. Imaginile devenite virale

Odată cu lărgirea plajelor de la Mamaia, turiștii au rămas cu gura căscată când au văzut cât de mult au de mers până la apă. În ultimele săptămâni, mulți s-au plâns și de calitatea nisipului. Altădată fin și preferat de familiile cu copii, acum este plin de scoici sparte, iar fără încălțăminte e imposibil de traversat zona.

ADVERTISEMENT

Și deținătorii de afaceri pe litoral au spus în dese rânduri că turiștii s-au plâns de faptul că apa este foarte adâncă la doar câțiva pași de la intrarea în mare, în timp ce șezlongurile sunt și ele poziționate prea departe de mal.

Această distanță între client și sursa de aprovizionare cu apă sau mâncare a adus în aceste zile, în mediul online, o serie de imagini extrem de comentate.

ADVERTISEMENT

O serie de imagini s-au viralizat pe rețelele de socializare. Ele arată un ospătar care duce comanda la client aflându-se pe o bicicletă. Așadar, iată că nu doar turiștii întâmpină anumite probleme de timp și spațiu, ci chiar și angajații teraselor de la malul mării, însă, metoda a fost folosită tocmai pentru eficientizare.

Pagina de Facebook ”Bucharest” este sursa unor imagini în care un tânăr, precum un curier desăvârșit, se duce cu o bicicletă, pe nisip, către clienții de pe șezlonguri.

ADVERTISEMENT

Reacții numeroase în online după imaginile de la Mamaia: ”Are și linie de autobuz? / ”Mănânci 2 pâini până la apă”

Cum era de așteptat, aceste imagini au provocat un val de reacții din parte internauților. Cele mai multe sunt ironice față de situația controversată de la Mamaia.

”Păi cred si eu. Mănânci 2 pâini până în apă”, ”Mai bine foloseau dromaderi sau chiar cămile”, ”Mașinuța de golf era bună”, ”Mai bine își lua un motor, ajungea mai repede”, ”Are și linie de autobuz? De la bar la mare??„, ”Sahara în miniatură”, ”Pista pentru biciclete”, ”Bei o bere la terasă și până ajungi la mare ți-e sete iar”, ”Păi dacă face 2 ture pe jos până la șezlonguri și înapoi, poate să iasă liniștit la pensie”, sunt doar câteva dintre opinii.

Tot ironic, un turist a găsit și soluția pentru rezolvarea problemei cu distanța: ”În curând se vor face vreo 2 rânduri de blocuri și se rezolvă”, scrie acesta în mediul online.

ADVERTISEMENT