Life

Imaginile care au înduioșat internetul. Un băiețel stă singur la petrecerea de ziua lui, după ce prietenii nu au mai apărut

Imaginile care au înduioșat internetul. Un băiețel stă singur la petrecere sa aniversară, după ce niciunul dintre prietenii lui nu a vrut să vină.
13.01.2023 | 18:42
Imaginile care au induiosat internetul Un baietel sta singur la petrecerea de ziua lui dupa ce prietenii nu au mai aparut
Un băiețel stă singur la petrecerea de ziua lui, după ce prietenii nu au mai apărut Foto Colaj Fanatik / Tiktok
ADVERTISEMENT

Un băiețel a înduioșat internetul, după ce a vrut să aibă o petrecere frumoasă de ziua lui de naștere, dar niciun copil nu a vrut să onoreze invitația.

Imaginile care au înduioșat internetul. Un băiețel stă singur la petrecerea de ziua lui

Astfel, copilul de circa șase ani stă singur printre scaunele goale, dar care trebuiau să fie pline de prietenii săi, de-o vârstă cu el. Doar că nimeni nu a mai venit, așa că micuțul stătea singur și supărat, aproape să plângă.

ADVERTISEMENT

”Și-a invitat toți prietenii la petrecere și nu a venit nimeni”, a scris tatăl în dreptul clipului postat pe Tiktok.

Acesta chiar încearcă să se joace singur cu trambulina pe care o avea în curte, sperând că o să se distreze de ziua lui, doar că fiind singur, nici cu ea nu a mai vrut să se joace.

ADVERTISEMENT

Tatăl copilului a filmat totul și a pus imaginile pe Tiktok, unde internauții au rămas foarte impresionați de povestea sa, unii chiar oferindu-se să vină în vizită.

Văzându-l atât de trist, tatăl copilului spunea că o să-l ducă pe micuț la Disneyland pentru a uita de acest eșec și de faptul că niciun copil nu a vrut să fie prezent la ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

Oamenii și-au împărtășit propriile povești

Dar acesta nu este singurul băiețel care a fost lăsat singur de prietenii lui într-o zi atât de importantă pentru el.

Vâzând această postare, mai mulți oameni au mărturisit propriile experiențe și au spus că și copiii lor s-au confruntat cu asemenea situații.

ADVERTISEMENT

”I s-a întâmplat copilului meu la a 5-a aniversare și nu a mai făcut niciodată o petrecere.

În schimb, a folosit banii doar pentru el. Este trist”, a scris cineva.

O altă persoană spunea că mereu face eforturi pentru a-și duce copiii la toate petrecerile la care sunt invitați.

”Acesta este motivul pentru care fac mereu un efort ca ca unul dintre copiii mei să participe odată ce este invitat la o petrecere. Chiar și când nu cunosc familia”, a mai comentat altcineva.

ADVERTISEMENT
Tags: