Life

Imaginile cu care Daniela Iliescu a atras sute de comentarii. Cum s-a pozat iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România

03.05.2021 | 19:31
Imaginile cu care Daniela Iliescu a atras sute de comentarii Cum sa pozat iubita lui Culita Sterp de la Survivor Romania
Imaginile cu care Daniela Iliescu a atras sute de comentarii. Cum s-a pozat iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, Daniela Iliescu, a atras sute de comentarii după ce a realizat o ședință foto spectaculoasă fiind însărcinată în al treilea trimetru de sarcină. Frumoasa șatenă mai are puțin și devină mamă pentru prima oară. 

Partenera de viață a concurentul de la Kanal D este o persoană destul de discretă cu viața sa privată, însă de data aceasta a luat prin surprindere pe toată lumea. Tânăra a fost protagonista unui ședințe foto, chiar în studioul unui fotograf profesionist.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu burtica de gravidă a Danielei Iliescu au ajuns imediat la inimile fanilor, care i-au lăsat sute de mesaje și aprecieri. Iubita lui Culiță Sterp a fost complimentată de foarte mulți oameni, la vederea postării care o arată însărcinată.

Daniela Iliescu, în atenția fanilor. Cum s-a pozat iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România

„Nu este niciun miracol mai mare decât cel în care crești un suflet în pântecele tău”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram în dreptul imaginii în care apare însărcinată cu primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Tânăra urmează să aducă pe lume un băiat la începutul lunii iunie, la scurt timp după ce ar trebui să se încheie filmările de la Survivor România. În felul acesta Culiță Sterp ar urma să fie acasă, lucru pe care frumoasa șatenă îl așteaptă cu sufletul la gură.

„Superbisimă❤️🌞”, „Frumoasă. Naștere ușoară”, „Daniela, ești supeeeeeerbă!”, „Superbă, o să fie cel mai frumos copil, la fel ca și părinții lui și voi sunteți doi frumoși parcă sunteți frați așa de bine semănați”. 

ADVERTISEMENT

„Mă bucur foarte mult voi! Sunteți minunați… abia aștept poze cu toți 3!, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Daniela Iliescu, ședință foto însărcinată
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, ședință foto însărcinată în ultimul trimestru. Sursa foto: Instagram.com

Deși este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină Daniela Iliescu se menține într-o formă fizică de invidiat și nu pare că a luat prea mult în greutate. Partenera de viață a Faimosului de la Kanal D arată foarte bine și mai are doar o lună până devină mamă.

ADVERTISEMENT

„Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult.

El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv”, a dezvăluit recent mama lui Culiță Sterp pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT