Fotbal intern

Impresarul lui Alex Chipciu, dezvăluiri pentru FANATIK: „Eu am negociat personal cu bașkanul lui Șumudică, dar nu a putut plusa” + „Alex a discutat și în vară cu CFR!”. EXCLUSIV

17.01.2020 | 16:13
Impresarul lui Alex Chipciu, dezvăluiri pentru FANATIK: „Eu am negociat personal cu bașkanul lui Șumudică, dar nu a putut plusa” + „Alex a discutat și în vară cu CFR!”. EXCLUSIV
Alex Chipciu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil doi ani și jumătate.
ADVERTISEMENT

Dragoș Sîrbu a vorbit pentru FANATIK despre una dintre cele mai importante mutări din fotbalul românesc din această iarnă, transferul lui Alex Chipciu la CFR Cluj. Agentul susține că principalul motiv care a dus la revenirea jucătorului în Liga 1 este legat de familie, Gaziantep oferind un salariu mai mare.

De ce a ales Chipciu CFR Cluj

Dragoș Sîrbu dezvăluie că Alex Chipciu a fost aproape de mutarea la Gaziantep în această iarnă, însă cele două părți nu s-au înțeles din punct de vedere financiar, și, chiar dacă oferta inițială a turcilor era mai mare, jucătorul a ales să semneze cu CFR Cluj din motive familiale, dar și în vederea unei reveniri la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Motivul adevărat pentru care Alex Chipciu a ales CFR Cluj este legat de familie. El are patru fete și e greu să mergi să joci într-un loc unde e nevoie de escală, așa cum e Gaziantep. Dar chiar și așa, el ar fi mers dacă oferta era cea dorită.

Eu am negociat personal cu bașkanul de la Gaziantep, am cerut mai mult, dar el nu a plusat cât ne-am fi dorit noi. Apoi a apărut acea rezolvare a problemei la CFR Cluj, care a primit liber la transferuri și ne-am reorientat, deși oferta turcilor era mult mai mare chiar fără să pluseze.

ADVERTISEMENT

De fapt, în vară, am negociat pentru Chipciu și cu Gaziantep, și cu CFR Cluj, dar atunci nu s-a putut face nimic. A reușit acum să ajungă la CFR. Repet, Alex a ales Clujul pentru familie și pentru oportunitatea de a juca iar în cupele europene ca să revină la echipa națională”, a declarat Dragoș Sîrbu pentru FANATIK.

„Șumudică l-a vrut mult la Gaziantep”

Dragoș Sîrbu dezvăluie că Marius Șumudică a insistat mult pentru transferul lui Chipciu la Gaziantep, jucător pe care l-a dorit și în vară, dar și în sezonul trecut, la Al Shabab.

Am văzut că ați scris și de faptul că Șumudică ar putea fi dat afară, eu nu știu astfel de lucruri. Eu am o relație extraordinară cu Șumudică și nu s-a schimbat nimic.

ADVERTISEMENT

El l-a vrut foarte mult pe Alex acolo la Gaziantep, se luptă cu bașkanul să-l convingă că are nevoie de transferuri, poate de aceea a dat și declarațiile acelea că ar putea pleca. Mai mult, Șumudică l-a dorit pe Alex Chipciu și când era în Arabia, și în vară”, susține agentul.

Detaliile contractului

Alex Chipciu a semnat un contract valabil doi ani și jumătate cu CFR Cluj și va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro. Mai mult, fotbalistul de 30 de ani a primit 100.000 de euro la semnătură.

Alex Chipciu ar putea debuta oficial în tricoul formației antrenate de Dan Petrescu chiar împotriva ultimei echipe la care a evoluat în România, FCSB. CFR Cluj primește vizita roș-albaștrilor” pe 2 februarie, pentru meciul din etapa a 23 a Ligii 1.

ADVERTISEMENT
  • 20.000 de euro lunar câștiga Alex Chipciu la CFR Cluj
  • 100.000 de euro a primit jucător la semnarea contractului cu echipa lui Dan Petrescu
  • 2 ani și jumătate este durata înțelegerii dintre Chipciu și CFR Cluj
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri