Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Impresarul lui Horațiu Moldovan a vorbit la Fanatik SuperLiga despre marele transfer la Atletico Madrid. „Mi-a închis telefonul când i-am zis. Credea că e glumă!”

Andrei Balmoș a dezvăluit toate culisele transferului lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid și a spus cum a reacționat portart când a aflat de ofertă.
30.01.2024 | 15:21
Impresarul lui Horatiu Moldovan a vorbit la Fanatik SuperLiga despre marele transfer la Atletico Madrid Mia inchis telefonul cand iam zis Credea ca e gluma
Impresarul lui Horațiu Moldovan a vorbit la Fanatik SuperLiga despre marele transfer la Atletico Madrid. „Mi-a închis telefonul când i-am zis. Credea că e glumă!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan s-a transferat de la Rapid București la Atletico Madrid pentru 800.000 de euro, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate. Andrei Balmoș, impresarul internaționalului român, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre marea mutare în Spania.

Impresarul lui Horațiu Moldovan a vorbit la Fanatik SuperLiga despre marele transfer la Atletico Madrid. „Mi-a închis telefonul când i-am zis. Credea că e glumă!”

Arcadie Zaporojanu nu a stat în spatele transferului lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, ci Andrei Balmoș. Impresarul internaționului român a dezvăluit de când este impresarul portarului dintre buturile României, dar și cum a reacționat acesta când a aflat de oferta din LaLiga.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan nu a crezut când a aflat de oferta de la Atletico Madrid și i-a închis telefonul impresarului, crezând că este o glumă. Andrei Balmoș îl cunoaște pe portarul din LaLiga din Cluj și îl impresariază chiar și pe fratele său care este la Satu Mare.

„Din 30 noiembrie 2023 sunt impresarul lui Horațiu, să zicem că am fost puțin inspirat. Sunt printre singurii din România care au licență de impresar FIFA cu încă câțiva. Mi-am luat licența în Anglia, locuiesc în Anglia și avem compania aici. Compania se numește Wonder Sport, dar a mea personală este United Sport, adică avem o colaborare cu Wonder Sport.

ADVERTISEMENT

Horațiu este al lui United, adică al meu. Ne cunoșteam din Cluj, am văzut o discuție la voi în ziar cum că ar fi fost un domn Nădăban, dar nu are omul nicio treabă cu treaba asta. E din Cluj ca și noi, dar asta nu înseamnă că ne-a făcut o legătură”, a spus impresarul la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

„L-am sunat pe Horică și a închis telefonul. Nici mie nu mi-a venit să cred”

„Ne-am cunoscut prin Cluj, fiind prin lumea fotbalului călătoresc mult la Cluj și mă știu cu mai mulți fotbaliști din Cluj. Îl am și pe Otele de la CFR Cluj. Am semnat pe 30 noiembrie 2023, de sfântul Andrei. Ne cunoaștem de mai mult timp, sunt impresarul și fratelui lui, Denis, care este portar de 2004 de la Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Nu știu de ce și numai el știe de ce nu a semnat cu nimeni, este decizia lui personală. Nu am libertatea să discut despre contractul lui, experiența a fost la superlativ, totul a fost extraordinar. Am primit un telefon seara, nu mi-a venit să cred nici mie.

L-am sunat pe Horică și a închis telefonul, credea că glumesc cu el. Prima dată am avut un un șoc când am fost sunat și nu am crezut. M-a sunat Simone Lazzieri, care avea mandat pentru câteva echipe. Când l-am sunat era seara târziu, Horică avem Atletico Madrid, hai mă că astea sunt glume, lasă-mă și mi-a închis telefonul.

ADVERTISEMENT

L-am sunat înapoi, aveam oferta pe masă. Așa a început nebunia. Nu pot să zic de ce a apărut Atletico, mă bucur că a apărut Atletico înseamnă că Horațiu și-a făcut treaba extraordinar de bine în anii ăștia și decât pe meritul lui a venit Atletico”, spune agentul lui Moldovan.

Impresarul lui Horatiu Moldovan, DEZVALUIRI DIN CULISE despre TRANSFERUL la Atletico Madrid

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Cine e fotbalistul care i-a plătit victimei lui Dani Alves 150.000 de euro,...
Cine e fotbalistul care i-a plătit victimei lui Dani Alves 150.000 de euro, în locul brazilianului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Codul Rutier. Schimbarea care îi încurcă pe mulți șoferi
Codul Rutier. Schimbarea care îi încurcă pe mulți șoferi
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta