Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culisele transferului lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: “Arcadie a vrut să ne facă o farsă! El n-a contribuit cu nimic”

Florin Vulturar a dezvăluit culisele transferului lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid în direct la FANATIK SUPERLIGA.
29.01.2024 | 07:00
Culisele transferului lui Horatiu Moldovan la Atletico Madrid Arcadie a vrut sa ne faca o farsa El na contribuit cu nimic
Horațiu Moldovan este rezervă în meciul Atletico Madrid - Valencia.
ADVERTISEMENT

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid i-a luat prin surprindre chiar și pe impresarii din România. Florin Vulturar a dezvăluit cine stă în spatele mutării incredibile anunțate în exclusivitate la FANATIK, dar și povestea incredibilă a titularului dintre buturile naționalei.

Culisele transferului lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: “Arcadie a vrut să ne facă o farsă! El n-a contribuit cu nimic”

Florin Vulturar este bucuros pentru transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, fiind pe banca madrilenilor în Cupa Spaniei cu Sevilla. Impresarul a dezvăluit ce rol a avut de fapt Arcadie Zaporojanu în mutarea internaționalului român, cumpărat de la Rapid pentru 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Vorbeam acum 2,3 ani cu el. Un băiat foarte bun, un caracter incredibil și e din Cluj. Știu că discutam acum 3 ani, își căuta echipă să joace și acum să stea pe banca, incredibil. Asta arată că se poate întâmpla orice și să încurajeze și copii care vin din spate.

O dovadă vie, mă bucur foarte tare. Arcadie cred că a vrut să ne facă o farsă cu transferul, am înțeles din surse destul de bune că nu a contribuit cu nimic în acest transfer, un băiat din Cluj ce trăiește în Anglia s-a ocupat de acest transfer. A fost o conjuctură foarte, foarte favorabilă lui Horațiu.

ADVERTISEMENT

Cred că în ultimii 3 ani s-a deschis cerul pentru el. Cei de la Atletico știau că pleacă rezerva lui Oblak și zic că toată nebunia, am înțeles că au mai fost discuții cu Betis, am înțeles că atunci a intrat pe radarul lui Atletico. Căutau portar, totuși este un portar de echipă națională cu o clauză de reziliere foarte mică și a fost exact ce aveau nevoie în momentul respectiv.

La început am mers toți după fenta lui Arcadie. Și-a făcut o publicitate bună”, a spus Florin Vulturar la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat suporterii lui Atletico Madrid la paradele lui Moldovan din SuperLiga: „Extraordinară”

Transferul lui Horațiu Moldovan i-a trezit la viață pe suporterii lui Atletico Madrid. Aceștia s-au arătat impresionați de paradele internaționalului român din tricoul celor de la Rapid și i-au găsit deja un profil asemănător în LaLiga.

„Are câteva parade strălucitoare. Un portar foarte agil, o pisică. Vedem cum se ghemuieşte, are un joc bun de picior. Mi se pare foarte interesant.

ADVERTISEMENT

Asta (n.r. parada dintr-un meci cu Farul) este extraordinară, chiar extraordinară. Fiţi atent la picior. Este o nebunie. L-am urmărit puţin în această după-amiază şi l-aş putea compara cu Giorgi Mamardashvili (n.r. portarul Valenciei). Este o bună oportunitate în mercato, cu o clauză de 800.000 de euro. Este un clip cu mai multe parade spectaculoase.

Madre mia, joacă în România? Da, joacă în România. Chiar acum joacă în direct (n.r. clipul e făcut vineri, când Rapid juca împotriva lui FCU Craiova), dar meciul este temporar oprit din cauza torţelor. Sunt şi alte lucuri interesant despre el, în afara paradelor din video”, au spus suporterii.

CULISELE TRANSFERULUI lui Horatiu Moldovan la Atletico Madrid

ADVERTISEMENT