Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„În 10 ani eu nu am văzut așa ceva! Haos fizic, tactic, tehnic, total”. Cârțu, șocat!

Sorin Cârțu s-a arătat șocat după haosul din repriza secundă dintre Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești, scor 1-3.
23.10.2023 | 19:18
In 10 ani eu nu am vazut asa ceva Haos fizic tactic tehnic total Cartu socat
Sorin Cârțu s-a arătat șocat după haosul din repriza secundă dintre Universitatea Craiova - Petrolul Ploiești, scor 1-3. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a primit o lecție de fotbal importantă în duelul pierdut cu Petrolul Ploiești, scor 1-3. Pe Ion Oblemenco a fost prezent și Sorin Cârțu, care a fost șocat de ceea ce a văzut în duelul din etapa 13 a SuperLigii. Legenda oltenilor mărturisește că nu a mai văzut un astfel de meci.

Sorin Cârțu, șocat după înfrângerea Universității Craiova

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Sorin Cârțu s-a arătat șocat de prestația modestă a Universității Craiova. Legenda oltenilor susține că nu a mai văzut de 10 ani o repriză atât de bună făcută de o echipă împotriva formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

“Dacă te uiți la meci, a fost o primă repriză în care noi (n.r. Universitatea Craiova) nu am jucat bine și nici Petrolul nu a ieșit în evidență cu nu știu ce situații periculoase. Au fost niște situații în care se puteau concretiza pozitiv. A fost un șut al lui Mitriță, o lovitură de cap a lui Silva de la corner, apoi Markovic. Au trecut agonizant pe lângă bară și se putea marca.

Tot ce s-a întâmplat în repriza a doua e ceva… Eu în 10 ani de zile de când sunt alături de proiectul acesta și de această echipă nu am văzut așa ceva. Ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua, un haos total. Toți factorii antrenamentului pe care, preconizez că tu săptămânal îi atenționezi.

ADVERTISEMENT

Lucrezi fizic, tehnic, tactic, psihic. Au fost batjocoriți în repriza a doua. E haos total, fizic, tehnic, tactic, mental. Echipa e la pământ. Chiar și atunci când stadionul a reacționat și i-a pedepsit prin acele huiduieli. Păi tu dacă ești un fotbalist serios și cu caracter puternic, treci peste aceste momente.

Te detașezi și încerci să echilibrezi situația. A fost 2-0, ai făcut 2-1, păi ăia nici nu au pus bine mingea și tu ai luat 3-1. Tot ce s-a întâmplat, eu nu am mai văzut în 10 ani o a doua repriză ca cum a fost aceasta cu Petrolul”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, din nou fără antrenor? Papură se gândește la demisie

Corneliu Papură (50 de ani) este antrenorul Universității Craiova din 21 septembrie 2023. După plecarea lui Laurențiu Reghecampf, oltenii n-au făcut decât patru puncte în trei etape de campionat, iar în Cupa României Betano au înregistrat o remiză cu CS Tunari, echipă de Liga 3. Acum, după o nouă înfrângere în campionat, Universitatea Craiova ar putea să rămână fără antrenor.

“Da-ți-mi voie să vă dau o informație în exclusivitate marca FANATIK. Papură se gândește serios să renunțe săptămâna asta. Mai ales după ultimul meci, când toată lumea a fost contestată, înjurată, huiduită și s-a cerut demisia de la antrenor, la jucători și până la patronat, familia, aseara, a insistat la Papi să renunțe și să își vadă de treaba lui.

ADVERTISEMENT

Informațiile noastre de la FANATIK sunt că va avea o discuție săptămâna aceasta cu patronul Mihai Rotaru, care și el e destul de nefericit după rezultatele astea și pe bună dreptate. Când bagi atâția bani și pui atâta suflet… E dezastru!

Papură se gândește serios să renunțe. Familia îl presează foarte puternic să renunțe. Va avea o discuție decisivă săptămâna asta cu Rotaru, după care va decide dacă rămâne sau nu antrenor la Universitatea Craiova. Dar va lua decizia finală doar după discuția de azi, mâine, cu Mihai Rotaru.

Nu a vrut Papură să ia decizia aseară, la cald, dar familia face un push pe el să renunțe și să își dea demisia pentru că e o presiune imensă și pentru el și pentru familie și pentru toți din jurul lui. Lucrurile sunt foarte complicate acolo, e supărare mare, iar tensiunea e la cote paroxismice în vestiarul Craiovei. Cu un Papură, care, repet, ar putea renunța la funcția de antrenor, în această săptămână”, a dezvăluit Horia Ivanovici, în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Sorin Cârțu după înfrângerea Universității Craiova

ADVERTISEMENT