Life

În ce oraș a investit Pescobar peste 2 milioane de euro? “A făcut-o de frică”

Mitică Dragomir dezvăluie unde a investit celebrul Pescobar suma de 2 milioane de euro pentru noul său restaurant. Numai aparatura a costat 1 milion de euro
29.11.2023 | 14:00
In ce oras a investit Pescobar peste 2 milioane de euro A facuto de frica
Mitică Dragomir dezvăluie unde a investit Pescobar peste 2 milioane de euro, la emisiunea Max Profețiile lui Mitică. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir face noi dezvăluiri bombă despre Pescobar în cadrul emisiunii Max Profețiile lui Mitică. Un dialog spumos între jurnalistul Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, în care am aflat suma colosală investită de Pescobar în noul restaurant.

Mitică Dragomir, despre Pescobar: “E dat naibii”

Se pare că viralul Pescobar e pe cai mari. Iar unul dintre prietenii săi, Mitică Dragomir dă tot din casă. Acesta din urmă a spus că afaceristul urmează să deschidă un nou restaurant, la Cluj. Iar bineînțeles, Dumitru Dragomir a fost chemat la inaugurare.

ADVERTISEMENT

“Poate mă duc și eu la Cluj. Face acolo cârciumă, m-a chemat și pe mine. Dar nu știu dacă mă duc”, a povestit Mitică Dragomir. Horia Ivanovici a ținut să facă o remarcă amuzantă, care i-a smuls un zâmbet și lui Mitică Dragomir: “Câtă reclamă i-am făcut lui Pescobar, are să-mi dea o grămadă de bani”.

Dumitru Dragomir îi recunoaște calitățile antreprenoriale a lui Pescobar. Mai mult decât atât, nu a putut nega faptul că afaceristul știe să își facă reclamă ca la carte. “Știe și el să își facă reclamă așa cum trebuie. E dat naibii. Sunt curios și eu dacă va avea succes acolo. E cea mai frumoasă locație din Cluj. Mă mai gândesc dacă merg”.

ADVERTISEMENT

Suma colosală investită de Pescobar în noul restaurant

Mitică Dragomir a mărturisit că știe exact ce sumă a investit Pescobar în noul său restaurant din Cluj. Oracolul FANATIK nu este hotărât dacă va onora invitația la inaugurare sau nu, însă a venit cu o propunere amuzantă pentru Horia Ivanovici.

“Mai bine vin la tine la Oradea”, a spus Dragomir. Jurnalistul Horia Ivanovici i-a dat replica și l-a asigurat că va urma o petrecere pe cinste. “O sa fie frumos acolo, vii și mai bine tăiem doi porci la Oradea. Facem petrecere mare de tot, acum, de 1 Decembrie”, a povestit gazda emisiunii.

ADVERTISEMENT

Dar să revenim la oile noastre. Sau mai bine spus, la fructele de mare, deoarece Pescobar vrea să dea lovitura cu noua locația din inima Clujului. Mitică Dragomir a recunoscut faptul că este tare curios cum va arăta restaurantul. Nu de alta, dar suma investită de afacerist depășește 2 milioane de euro.

“E normal să fiu curios, pentru că a băgat foarte mulți bani acolo, Doamne Dumnezeule. A investit mult tare, milioane. 2 milioane a băgat acolo”, a dezvăluit Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Două milioane? Vorbești serios? Păi de ce să coste chiar atât de mult?”, a întrebat mirat jurnalistul Horia Ivanovici, care nu se aștepta la asemenea sumă. Însă Mitică Dragomir a elucidat misterul și a clarificat cu exactitate de ce a investit Pescobar atât de mult bănet în noul restaurant.

“De frică. Îți spun eu, nu mai face nimic altfel. De la furculițe, tot, până la camerele frigorifice, care costă enorm. Gândește-te, are 60 de angajați, numai acolo”, ne-a lămurit invitatul emisiunii.

Pescobar a angajat bucătari cu salarii imense: “5000 de euro de căciulă”

Mirat de suma dezvăluită de Dragomir, gazda emisunii a cerut mai multe detalii despre investiția făcută de Pescobar. “Eu înțeleg. Dar cum să te coste 2 milioane un restaurant la Cluj?”, a întrebat Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir a venit imediat și cu explicațiile de rigoare. Se pare că aparatura a fost destul de “piperată” la preț. Iar Pescobar nici nu se gândește să facă rabat de la calitate.

“L-a făcut de nou, pereți tot. Numai aparatura costă un milion. Dacă vrei să fii top, trebuie să investești. Cum are el, câte 400 de oameni odată la masă, normal că îți trebuie aparatură de cel puțin un milion. Numai aparatele care trag fumul costă peste 300.000 de euro. Asta ca să nu iasă un fir de miros în restaurant”, a povestit Mitică Dragomir.

La final, Dumitru Dragomir a aruncat încă o bombă. Din spusele sale reiese că Pescobar nu doar că scoate bani grei din buzunar pentru design și ustensilele necesare, ci și pentru staff. Mitică Dragomir a dezvăluit care este salariul unui bucătar angajat de Pescobar.

“Chiar și aici în Herăstrău a investit mult. El a adus 3 bucătari cu peste 5000 de euro salariul. De fiecare. Acesta va fi cel mai de succes restaurant pe care îl are el. De la acoperiș în jos l-a amenajat cum trebuie”, a mai spus Dragomir.

”MAX Profețiile lui Mitică”, o emisiune efervescentă, ce poate fi urmărită în fiecare luni de la ora 13:00. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică. Emisiunea poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.

Unde A INVESTIT Pescobar 2.000.000 de euro | DEZVALUIREA lui Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT