Life

În ce relații sunt acum Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu, la 12 ani de la terminarea Next Top Model: „E un om pe care îl voi respecta mereu”

Laura Giurcanu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Cătălin Botezatu la 12 ani de când a fost desemnată câștigătoarea Next Top Model.
11.12.2023 | 09:27
In ce relatii sunt acum Laura Giurcanu si Catalin Botezatu la 12 ani de la terminarea Next Top Model E un om pe care il voi respecta mereu
Cum se înțeleg Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu a vorbit despre adolescența petrecută pe podium. A câștigat Next Top Model când avea numai 14 ani, iar părinții săi au fost reticenți la început. În ce relații se află acum cu Cătălin Botezatu.

Cum se înțeleg acum Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu

Laura Giurcanu a devenit cunoscută publicului din România în anul 2011, atunci când a participat la Next Top Model, fiind desemnată și câștigătoarea sezonului doi. A urmat pentru ea o o adolescență pe podium, ușor diferită față de altor fete de vârsta ei.

ADVERTISEMENT

„Adolescența mea a fost un roller coaster, uşor diferită de un traseu obişnuit, dar mi-a plăcut, am experimentat multe şi am făcut multe lucruri frumoase și speciale.

Şi, ceea ce este foarte important, nu trece o zi în care să nu mă bucur că am ales drumul pe care am mers”, a spus Laura Giurcanu despre cum și-a petrecut anii adolescenței.

ADVERTISEMENT

Totuși, concurenta de la America Express nu se plânge. Susține că a făcut exact ceea ce și-a dorit și nu a simțit vreodată că face compromisuri, căci a luat mereu decizii care să o avantejeze.

„Nu simt că am făcut niciun compromis; toate deciziile luate de către mine au fost confortabile. Consider că, atunci când faci totul cu drag şi cu plăcere, nu ajungi să simţi sacrificiul”, a declarat tânăra surprinsă sărutându-se cu Aris Eram. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, părinții nu au fost mereu de acord cu alegerile sale. Părinţii mei au fost reticenți la început, însă, cu trecerea timpului, văzând pasiunea mea legată de ceea ce fac, au început să se deschidă. Acum aş putea spune că sunt cei mai mari susținători ai mei”, a declarat Laura Giurcanu pentru viva.ro. 

Despre Cătălin Botezatu: „Un om pe care îl voi respecta”

Cât despre Cătălin Botezatu, omul care i-a deschis drumul către succes, Laura Giurcanu a dezvăluit că este un om pe care îl va respecta întotdeauna, dar recunoaște că nu se văd atât de des pe cât și-ar dori.

ADVERTISEMENT

„Cătălin e un om pe care îl voi respecta şi îl voi admira mereu, e o sursă de inspirație pentru mine. Întotdeauna revederea cu el e o plăcere, chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori”, a spus Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT