Life

În ce stare se află Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei. Cei doi s-au infectat cu coronavirus

15.10.2020 | 09:53
In ce stare se afla Andreea Pirui si Marius de la Puterea Dragostei Cei doi sau infectat cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Doi participanți la emisiunea “Puterea Dragostei” au fost infectați cu noul coronavirus. Este vorba despre Andreea Pirui și Marius, care s-au izolat împreună.

Cei doi se află în izolare la București, după ce s-au simțit rău câteva zile, potrivit stirilekanald.ro. Andreea Pirui le-a transmis fanilor un mesaj pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Blondina le-a explicat în ce stare se află și va rămâne acasă alături de Marius timp de două săptămâni pentru a se vindeca de Covid-19.

Andreea Pirui și Marius de la “Puterea Dragostei” au coronavirus

Cei doi concurenți ai show-ului de pe Kanal D au fost diagnosticați cu Covid-19. Anunțul a fost făcut recent chiar de către Andreea Pirui, care se află în izolare cu Marius la București.

ADVERTISEMENT

Andreea Pirui nu a mai fost activă pe rețelele de socializare în ultimele zile și a spus și motivul în secțiunea de story a contului de Instagram. Aceasta le-a transmis fanilor să poarte mască de protecție și să respecte regulile de igienă pentru că acest virus există, chiar dacă unii nu cred în el.

“Bună, dragii mei! N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simțit foarte rău fizic. M-a durut foarte tare capul și m-am dus la spital să-mi fac un test de corona. Am ieșit pozitiv așa că stau în casă două săptămâni, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, am grijă de mine.

ADVERTISEMENT

I-am dat și lui Marius, e aici cu mine. Așa că să credeți în virus, nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi, purtați mască, spălați-vă pe mâini și multă sănătate! Vă pup!”, a mărturisit Andreea pe contul ei de Instagram.

Partenerul ei a completat cele spuse de Andreea și le-a transmis fanilor “Așa este! Eu beau ceai!”.

ADVERTISEMENT

Andreea Pirui și Marius au participat la cel de-al doilea sezon al emisiunii și cuplul lor a fost printre cele mai apreciate de către fani. Cei doi au rămas împreună, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

S-au cunoscut în cadrul emisiunii și sunt împreună de mai multe luni. Marius a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și urmează să se căsătorească, însă nu se știe data exactă.

Relația lor a fost una presărată cu certuri în timp ce participau la “Puterea Dragostei”, însă acum sunt mai fericiți ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să-și unească destinele.

ADVERTISEMENT