Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„În minutul 90, eram resemnat. Apoi, la gol, a fost o uluială” Șeful lui Dinamo aruncă săgeți spre unul dintre jucători după Dinamo – Iași 1-0

Andrei Nicolescu a trăit la intensitate maximă finalul meciului Dinamo - Poli Iași 1-0. Președintele „câinilor” l-a certat pe unul dintre fotbaliști
15.04.2024 | 18:30
In minutul 90 eram resemnat Apoi la gol a fost o uluiala Seful lui Dinamo arunca sageti spre unul dintre jucatori dupa Dinamo  Iasi 10
„În minutul 90, eram resemnat. Apoi, la gol, a fost o uluială” Șeful lui Dinamo aruncă săgeți spre unul dintre jucători după Dinamo – Iași 1-0. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo – Poli Iași 1-0 a fost o nebunie de meci. Roș-albii au obținut cele trei puncte în al patrulea minut de prelungiri. Andrei Nicolescu a trăit la intensitate maximă finalul și s-a luat de unul dintre fotbaliști.

Cum a trăit Andrei Nicolescu finalul meciului Dinamo – Poli Iași 1-0. Pe ce fotbalist i s-a pus pata: „Dă, bă, gol și cu fundul”

Într-un meci în care Ovidiu Hațegan i-a iertat pe „câini” de o eliminare, Ahmed Bani a dat lovitura de grație în minutul 90+4. Totul, după mai multe ratări ale echipei lui Zeljko Kopic. Președintele Nicolescu nu se mai aștepta la o astfel de victorie și l-a criticat pe Astrit Selmani.

ADVERTISEMENT

„Sincer, în minutul 90 eram resemnat. Am avut Dennis, Amzar, Gregoryo, Selmani de două ori, Costin și nu a intrat, deja… Ideea e că în momentul când ești atacant și ești în poziția aia și aici mă refer strict la Selmani, să se trezească, să se trezească un pic.

Se poziționează foarte bine, e acolo unde trebuie, în fața porții, mingea îi vine foarte bine. Să o ai de două ori singur cu portarul și să nu o gestionezi în secunda aia? E greu…

ADVERTISEMENT

Sincer, el a fost acolo unde a trebuit. Mingea l-a căutat. S-a dus fix unde era el. Și din două ocazii clare singur cu portarul să nu o poți băga în poartă? Cu fundul, cu genunchiul, cu orice!

El ar trebui să fie un killer acolo. Exact acolo unde l-a căutat mingea”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„La gol a fost o uluială”

Victoria cu Poli Iași reprezintă o mare gură de oxigen pentru Dinamo, care se poate salva chiar direct de la retrogradare. Acum, cu șase etape înainte de finalul play-out-ului, echipa lui Kopic e pe locul 7, cu 19 puncte, două mai puține decât FC Voluntari.

„La cald mă resemnasem cu acel 0-0 și că e din ce în ce mai complicat. Oricum e foarte complicat, dar era imposibil. La gol a fost o uluială. Chiar nu îmi venea să cred. Nu eram cu domnul Voicu.

ADVERTISEMENT

Eram cu altcineva, ne uitam amândoi și nu ne venea să credem. Dar ne-am bucurat. A fost o descătușare”, a dăugat președintele lui Dinamo.

„În minutul 90, eram resemnat. Apoi, la gol, a fost o uluială” Șeful lui Dinamo aruncă săgeți spre unul dintre jucători după Dinamo – Iași 1-0

ADVERTISEMENT