Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„În sfârșit, Gigi Becali și-a dat seama de Compagno!”. Reacție acidă după anunțul de la Fanatik al patronului

Gigi Becali a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. Reacție acidă în cazul deciziei luate de patron în privința atacantului italian.
06.12.2023 | 13:12
In sfarsit Gigi Becali sia dat seama de Compagno Reactie acida dupa anuntul de la Fanatik al patronului
Reacția acidă după ce Gigi Becali a anunțat plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a luat măsuri radicale după înfrângerea celor de la FCSB, scor 0-2 cu Oțelul Galați, în etapa a 18-a din SuperLiga. În direct la FANATIK SUPERLIGA, patronul liderului a anunțat plecările a 4 fotbaliști, printre care și Andrea Compagno.

„În sfârșit, Gigi Becali și-a dat seama de Compagno!”. Reacție acidă după anunțul de la Fanatik al patronului

Vivi Răchită a remarcat decizia luată de Gigi Becali în privința lui Andrea Compagno. Fost fotbalist al „roș-albaștrilor”, Vivi Răchită este un contestatar mai vechi al atacantului italian. Specialistul FANATIK SUPERLIGA consideră că hotărârea luată de Gigi Becali este una înțeleaptă.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit și-a dat seama Gigi Becali că acest Compagno nu este jucător. Nu că nu este un vârf bun, dar nu este un jucător care se pretează stilului FCSB-ului.

FCSB tot timpul a avut vârfuri de atac tehnice, care știu să combine. Compagno este un alt tip de vârf. Este un vârf de atac care așteaptă centrările pentru a lovi mingea cu capul. Este alt tip de profil”, a analizat Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, îndemn pentru Gigi Becali: „Să-și schimbe sfătuitorii”

Vivi Răchită a menționat că există alte exemple la FCSB, în care Gigi Becali a „aruncat” cu banii pe jucători care nu se potrivesc stilului de joc al „roș-albaștrilor”. Fost fotbalist la Petrolul, Vivi Răchită a dat exemple cazurile lui Miculescu sau Haruț. Fostul fundaș central are și un îndemn pentru patronul FCSB.

„Gigi Becali și-a dat seama că a făcut o greșeală. A dat și foarte mulți bani pe ei. Pe Miculescu a dat 1,7 milioane de euro. L-a băgat și vârf, și în dreapta, și în stânga, peste tot. Chiar nu înțeleg de ce Becali mai îl are pe bancă și pe Haruț pe care a dat 650.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți bani pe care Gigi Becali îi bagă în fotbalul românesc, e bine lucrul ăsta, dar cred că ar trebui să-și schimbe sfătuitorii și să-și ia unii care chiar îi vor binele, nu doar să umple pungile impresarilor și ale cluburilor din România.

Trebuie să ajungă jucători care se pretează pe stilul FCSB-ului. Am văzut că l-a dat afară și pe Ganea, și pe Rotariu. Becali a zis: ‘Sunt idiot, dacă pe Ganea și Rotariu nu i-a vrut nimeni, i-am luat eu. Le-am dat și bani’. Era un semn de întrebare”, a mai spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat 4 plecări de la FCSB. Compagno și Rotariu, cap de listă! „Mai au 3 meciuri”

Gigi Becali a făcut un anunț ferm în privința lui Andrea Compagno și Dorin Rotariu. În direct la FANATIK SUPERLIGA, patronul a anunțat plecările celor doi fotbaliști, dar și ale lui Valentin Crețu și Cristi Ganea.

„Eu nici nu vreau goluri de la Compagno, vreau să țină de minge la el măcar 15 secunde, 10 secunde. Să nu dea mingea la adversar, nu vreau goluri, măcar când vine mingea la el să nu o dea la adversar. Toată ziua te arunci banga banga, cum să te arunci pe jos toată ziua, mai mare rușinea.

Nu-i problemă, mai sunt trei meciuri și nu să-l mai vedeți. Aduc atacant! Dacă aduc atacant, ce mai vrei? Când zic ceva, nu fac? Nu știu cine e. Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile.

Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis. Închis și Compagno”, a declarat Gigi Becali în direct la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

„În sfârșit, Gigi Becali și-a dat seama de Compagno!”. Reacție acidă după anunțul de la Fanatik al patronului

ADVERTISEMENT