News

Înainte să i se facă rău, Marcel Ciolacu l-a desființat pe Klaus Iohannis: ”Nu poate depăşi interesele electorale”. Video

10.05.2020 | 13:02
Inainte sa i se faca rau Marcel Ciolacu la desfiintat pe Klaus Iohannis Nu poate depasi interesele electorale Video
ADVERTISEMENT

Înainte să i se facă rău în timpul conferinței de presă în care a lansat programul ”Repornim România”, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a desființat pe Klaus Iohannis.

Înainte să i se facă rău, Marcel Ciolacu l-a desființat pe Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu și-a început discursul cu un atac fără precedent la adresa Guvernului PNL și l-a desființat pe președintele Klaus Iohannis, acuzându-i că nu au niciun program pentru relansarea economiei.

ADVERTISEMENT

”Am făcut apeluri să punem pauză atacurilor politice şi să găsim împreună cele mai bune soluţii pentru România, dar Iohannis şi Guvernul PNL nu pot depăşi interesele electorale”, a declarat Ciolacu.

Declarație de presă susținută de președintele interimar al #PSD Marcel Ciolacu la sediul PSD

Posted by Partidul Social Democrat on Sunday, May 10, 2020

Președintele interimar al PSD a precizat că cei aflați la conducerea țării au refuzat constant dialogul și le-a transmis că în loc să se lupte cu partidul său ar fi mai bine dacă ar lucra pentru cetățeni.

ADVERTISEMENT

PSD le oferă programul rivalilor din PNL pentru a-l implementa

”PSD vine cu programul ‘Repornim România’. Sunt măsuri pe termen scurt şi mediu, măsuri şoc. Măsuri discutate cu sindicatele, patronatele, oamenii de afaceri şi celelalte partide politice”, a continuat el.

Marcel Ciolacu a menționat că le dă acest proiect gata făcut rivalilor de la PNL și că aceștia trebuie doar să îl implementeze. Liderul PSD a mai afirmat că nu vrea această luptă politică sterilă care nu ajută deloc românii.

ADVERTISEMENT

Pachetul pe care îl propune PSD conţine 28 de măsuri, care asigură repornirea activităţii economice pentru sectoarele cele mai afectate de covid-19  care poate fi finanţat din fonduri interne – 50 la sută şi europene – 50 la sută şi care va costa mai puţin de 8 la sută din PIB.

Printre propunerile anunţate de liderul PSD se numără acordarea de 2.250 timp de trei luni pentru angajatori si 1.000 de lei pentru angajaţi tot pe trei luni, în cazul firmelor care fac angajări în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut o conferință de presă în care a lansat un program pentru relansarea economiei României, dar la un moment dat i s-a făcut rău și după momente de confuzie a plecat la spital.

ADVERTISEMENT