Sport

Inaugurarea noului stadion de la Sepsi, amânată din cauza pandemiei: “Nu putem deschide fără fani, nu?”. Exclusiv

Inaugurarea noului stadion de la Sepsi este în pericol. Programată pentru data de 8 octombrie, deschiderea arenei ar putea să fie amânată pentru primăvară din cauza pandemiei.
28.09.2021 | 16:56
Inaugurarea noului stadion de la Sepsi amanata din cauza pandemiei Nu putem deschide fara fani nu Exclusiv
Noul stadion Sepsi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
28-09-2021
14:09

E oficial! Inaugurarea stadionului celor de la Sepsi se amână pentru primăvară

Este oficial! Așa cum FANATIK a anunțat, inaugurarea noii arene a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe se amână pentru primăvară: “Am discutat acum cu domnul Dioszegi și s-a luat decizia amânării. Ne pare foarte rău, dar nu avem ce face. Asta este! Stadionul este gata, dar va fi inaugurat abia la primăvară”, a spus Șfaițer pentru FANATIK

 

Sepsi Sf. Gheorghe anunța un spectacol de zile mari pentru data de 8 octombrie când noua arenă din oraș trebuia să fie inaugurată. Echipa antrenată de Leo Grozavu ar fi trebuit să joace un amical împotriva slovacilor de la Dunajska Streda.

Inaugurarea noului stadion de la Sepsi, în pericol din cauza pandemiei

Însă, din informațiile FANATIK, planurile au fost date peste cap de numărul mare de infectări cu noul coronavirus din România și sunt șanse mari ca inaugurarea să fie amânată până la primăvară.

ADVERTISEMENT

Managerul general al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, Cornel Șfaițer, a spus pentru FANATIK că încă nu este decis nimic, însă a admis că inaugurarea noului stadion este în pericol din cauza numărului mare de cazuri COVID:

“Nu putem deschide fără fani, nu?”

“Nu pot să vă spun prea multe. Inaugurarea stadionului este în pericol pentru că nu putem deschide fără fani, nu? Dar nu s-a luat încă o decizie, în cursul zilei de mâine (n.r. miercuri) se va stabili.

ADVERTISEMENT

Mâine vom avea situația clarificată și voi putea spune un punct de vedere clar referitor la inaugurarea stadionului”, a spus Cornel Șfaițer pentru FANATIK.

Record de infectări cu noul coronavirus în România!

Autoritățile au anunțat marți, o nouă zi record de infectări cu noul coronavirus în România. Nu mai puțin de 11.049 de cazuri noi au fost depistate în ultimele 24 de ore. Acest număr nu a mai fost atins de la începutul pandemiei.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care cei de la Sepsi Sf. Gheorghe vor să amâne deschiderea noii arene este că, după noile reguli, doar puțin peste 2500 de fani vor avea acces din cele 8400 de locuri pe care le are noul stadion.

Oficialii ar fi luat deja decizia amânării noii arene!

Oficialii clubului ar fi luat deja decizia de a amâna inaugurarea pentru că le-ar rămâne foarte puține bilete de distribuit fanilor, în condițiile în care o parte importantă a celor 3000 de tichete ar urma să fie distribuită sponsorilor, oficialilor și celor care au pus umărul la ridicarea arenei.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi are planuri mari. Clubul este dispus să vândă numele arenei pentru suma de 1 milion de euro pe an.

Noua arenă a costat 15 milioane de euro!

Arena a fost construită din fonduri ale guvernului maghiar, care a investit aproximativ 15 milioane de euro în ridicarea noului stadion. Arena este plasată la marginea orașului, la câțiva zeci de metri de noua sală de sport.

În vară, Sepsi Sf. Gheorghe a jucat pentru prima dată în cupele europene. Formația antrenată de Leo Grozavu a fost eliminată în turul doi preliminar din UEFA Conference League, de Spartak Trnava, după executarea loviturilor de departajare.

  • 15.000.000 de euro a costat noul stadion al lui Sepsi
  • 8400 de locuri are noua arenă

 

ADVERTISEMENT