Sport

Încă o echipă din SuperLigă vrea să joace pe Ghencea: „Am făcut solicitarea!”

După FCSB, încă o echipă din SuperLiga 1 vrea să joace pe Ghencea, având șanse mari de reușită pentru a evolua pe stadionul Steaua.
12.07.2023 | 20:28
Inca o echipa din SuperLiga vrea sa joace pe Ghencea Am facut solicitarea
Încă o echipă din SuperLigă vrea să joace pe Ghencea. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Farul, iar Gică Popescu, președintele „marinarilor”, a spus că echipa a făcut cerere pentru a juca meciurile de pe teren propriu din cupele europene pe stadionul din Ghencea.

Încă o echipă din SuperLigă vrea să joace pe Ghencea

Farul își dorește să joace meciurile de pe teren propriu, din cupele europene, pe stadionul Ghencea, iar Gică Hagi a anunțat că a început demersul pentru a primi aprobarea:

ADVERTISEMENT

„Am făcut solicitarea de a juca în Ghencea, am primit acordul de la UEFA să vină să inspecteze terenul. Bănuiesc că dacă am primit acest acord, vom putea juca acolo”. Conform gsp.ro, Farul a primit aprobarea MApN de a juca în Ghencea.

Gică Popescu a vorbit și despre meciul cu Sheriff Tiraspol, despre care are mari așteptări: Începem un drum, care sperăm să fie cât mai lung. Experiența noastră europeană e aproape nulă.

ADVERTISEMENT

E primul meci al sezonului pe stadionul propriu. Sperăm să jucăm la fel de bine cum am făcut-o în sezonul trecut. O victorie ar fi importantă pentru meciul retur, pentru că această calificare va fi tranșată la Tiraspol”.

„A fost o vară ciudată!”

„A fost o vară ciudată, am avut mulți jucători plecați și la națională și la U21, a trebuit să ne adaptăm. Din păcate, zece jucători titulari din sezonul trecut n-au putut participa la pregătirea de vară. Sper să revină în echipă și absența lor să nu fie simțită.

ADVERTISEMENT

Meciurile fără Alibec le-am câștigat anul trecut, orice jucător care are experiență, cu evoluții bune ni-l dorim în echipă, dar trebuie să avem înlocuitori.

Vrem să avem doi jucători pe post, așa își dorește Gică și încercăm să facem acest lucru din mers. Eu sunt convins că vom ataca din primul minut.

ADVERTISEMENT

Nu cunoaștem echipa lui Sheriff, că și ea e total schimbată față de acum două sezoane, cred că mai e un singur jucător din acea echipă foarte bună”, a mai spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

Și Alexi Pitu a vorbit despre meciul Farului cu Sheriff, fiind prezent pe stadionul de la Ovidiu: „Am venit la mine acasă să-mi văd foștii colegi la treabă și sper să câștige. Sheriff a avut evoluții bun pe plan intern și în cupele europene.

Sper să ajung cu echipa mea din Franța să joc în Champions League, dar îi felicit pe ei, au fost cei mai buni. Am avut două luni de adaptare, acum am început să joc din ce în ce mai mult”.

ADVERTISEMENT
Tags: