Sport

Gică Popescu, atacat dur din interiorul FRF: „Această lipsă de respect denotă o frustrare!”

Gică Popescu a fost atacat dur de către Andrei Vochin, consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, după declarațiile făcute împotriva lui Edi Iordănescu.
22.06.2023 | 22:35
Gica Popescu atacat dur din interiorul FRF Aceasta lipsa de respect denota o frustrare
Gică Popescu, atacat dur din interiorul FRF. Sursă foto:. sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin este de părere că Gică Popescu a exagerat mult prea mult și nu este deloc de acord cu felul în care i s-a adresat selecționerului Edi Iordănescu. Acesta consideră că un analist sportiv trebuie să meargă într-o zonă de echilibru, nu să atace.

Gică Popescu, atacat dur din interiorul FRF

Gică Popescu a fost atacat dur de către Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, care consideră că fostul căpitan al Barcelonei și-a expus o frustrare la adresa lui Edi Iordănescu, nu o opinie după meciul dintre Elveția și România, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare mult prea mult felul în care a vorbit Gică Popescu. Nu cred că i-ar fi plăcut nici lui la începuturile carierei să îi spună cineva că nu are anii la echipa națională ca să comenteze.

Această lipsă de respect denotă o frustrare și aici pot să înțeleg. Gică nu mi s-a părut niciodată că e genul de personaj care să ia foc la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Băi, băiatule, nu e o înjurătură, dar pentru mine e mai mult decât o înjurătură. Trebuie să mergi spre zona de echilibru ca analist. Suntem pe drumul cel bun… probabil s-a referit la rezultat.

Suntem după patru meciuri, am jucat 3 meciuri în deplasare, nu ne-a bătut nimeni, suntem pe locul 4 după valoarea individuală a jucătorilor, inclusiv Kosovo e peste noi, conform Transfermarkt”, a mai spus Andrei Vochin, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus mai exact Gică Popescu

Gică Popescu a comentat dur discursul pe care selecționerul Edi Iordănescu l-a avut la finalul meciului dintre Elveția și România: „Băi, băiatule, tu nu înțelegi că la echipa națională nu există grup? Să mă lase cu grup, cu familie. Nu, tată, rezultate!

Dacă vorbești despre creat valori și că ești pe drumul cel bun înseamnă că habar n-ai ce înseamnă echipa națioală. Care sunt valorile create la națională în cele două jocuri? E un drum greșit pe care îl apucă echipa națională”.

ADVERTISEMENT

„Ce am creat? Care sunt valorile? Valorile sunt rezultatele, sunt calificările. Îi cade mingea în cap lui Pușcaș, scapă Moruțan și face 2-2 Mihăilă.

Nu, Edi, nu astea sunt valorile pe care vrem să le vedem la echipa națională. Elvețienii au fost cu nasul pe sus, au vrut să intre cu mingea în poartă, iar fotbalul te pedepsește”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT