Sport

Încă o problemă pentru Dinamo! Echipa din Liga 2 a depus actele și provoacă mari probleme pentru “câini”

Dinamo se confruntă cu noi probleme! Un alt club din România vrea să joace pe „Arcul de Triumf” după ce va promova în SuperLiga.
14.04.2024 | 17:48
Inca o problema pentru Dinamo Echipa din Liga 2 a depus actele si provoaca mari probleme pentru caini
Dinamo are noi probleme cu „Arcul de Triumf”. Ce se întâmplă cu stadionul pe care clubul din Ștefan cel Mare îl consideră „acasă”. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Șederea lui Dinamo pe „Arcul de Triumf” este amenințată din nou. FANATIK a aflat că Unirea Slobozia, lider în liga secundă, a solicitat deja un contract de închiriere a arenei de lângă Mănăstirea Caşin. Ialomițenii vor să joace în Capitală meciurile de pe teren propriu din SuperLiga.

Încă o problemă pentru Dinamo! Aglomerație pe „Arcul de Triumf” după promovarea echipei din Liga 2

Unirea Slobozia este cu un pas în SuperLiga după 1-1 cu Gloria Buzău pe teren propriu, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2. Formația antrenată de Adrian Mihalcea nu are emoții în privința promovării. Ialomițenii profită din plin de situația celor de la CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Deși sunt principalele următoare ale ialomițenilor, Șelimbăr și Corvinul nu au drept de promovare pe prima scenă. Csikszereda, Gloria Buzău și CS Mioveni sunt la mare distanță, iar Unirea Slobozia poate celebra promovarea.

Totuși, Unirea Slobozia este nevoită să respecte anumite exigențe odată cu promovarea în primul eșalon, iar ialomițenii nu sunt pregătiți din toate punctele de vedere. Situația în care se află echipa lui Adrian Mihalcea o amenință pe Dinamo, deja aflată într-o criză profundă.

ADVERTISEMENT

Unirea Slobozia, cerere să joace pe „Arcul de Triumf” în SuperLiga

FANATIK a aflat că „Stadionul 1 Mai” din Slobozia, casa cu o capacitate de aproximativ 6.000 de locuri a celor de la Unirea Slobozia, nu poate fi omologat. Arena are nevoie de investiții de 500.000 de euro pentru a putea respecta criteriile impuse de Liga Profesionistă de Fotbal.

Astfel, Unirea Slobozia s-a aplecat asupra unei variante de avarie. Ialomițenii au aplicat pentru licență în baza unui contract de închiriere a Stadionului „Arcul de Triumf”. În prezent, arena de aproximativ 7.500 de locuri servește drept casă pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

Clubul din Ștefan cel Mare are pe listă noi probleme de gestionat. Echipa lui Zeljko Kopic ocupă locul 9 în play-out-ul SuperLigii, direct retrogradabil, cu 16 puncte. „Câinii” au terenul suspendat și nu pot beneficia de aportul suporterilor la ultimele meciuri de pe teren propriu din acest sezon.

Adrian Mihalcea, eliminat pe final în Unirea Slobozia – Gloria Buzău 1-1

Unirea Slobozia a remizat pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 1-1, în etapa a 4-a din play-off-ul ligii secunde. Oaspeții au deschis scorul în minutul 47 prin Chică-Roșă. Ialomițenii au egalat pe final, în minutul 82, datorită execuției spectaculoase a lui Afalna.

ADVERTISEMENT

A plouat cu cartonașe galbene în finalul meciului. Primul care a fost avertizat a fost Costea Enache. Antrenorul secund al Unirii Slobozia a fost avertizat pentru proteste. Ulterior, Adrian Mihalcea a fost cel care a răbufnit.

„Centralul” Valentin Naidin nu a acordat fault la un contact dur petrecut la mijlocul terenului. Adrian Mihalcea a primit al doilea cartonaș galben pentru proteste și a fost eliminat.

ADVERTISEMENT
Tags: