Sport

Încă o seară magică în Champions League. Stadioanele au fost inundate de lumini, culoare și scenografii care mai de care mai spectaculoase. Video

Spectacol total în UEFA Champions League, la meciul Inter - Bayern Munchen, Eintracht Frankurt - Sporting și incidente la Tottenham - Marseille
07.09.2022 | 23:44
Inca o seara magica in Champions League Stadioanele au fost inundate de lumini culoare si scenografii care mai de care mai spectaculoase Video
Eintracht Frankfurt, scenografie impresionantă la meciul cu Sporting Lisabona. Sursă foto: Facebook @Ultras World
ADVERTISEMENT

Dacă ziua de marți ne-a oferit două show-uri pirotehnice de zile mari la Paris și Dortmund, care au făcut înconjurul lumii, spectacolul a continuat și în a doua seară din grupele Champions League.

Eintracht Frankfurt, coregrafie impresionantă la meciul cu Sporting Lisabona

Suporterii lui Eintracht Frankfurt au pregătit una dintre cele mai frumoase coreografii din acest an văzute pe un stadion.

ADVERTISEMENT

Întreaga arenă a câștigătoarei Europa League a fost îmbrăcată în culorile alb-negru ale clubului, iar două pânze uriașe au fost afișate la cele două peluze: „Nu vorbim prea mult. Frankfurt face probleme”, a fost tema aleasă de ultrași.

Pe teren lucrurile nu au mers însă deloc bine pentru germani, care au pierdut cu 3-o meciul cu Sporting.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Rangers au ocupat centrul orașului Amsterdam înainte de meciul cu Ajax

Suporterii lui Rangers au ajuns în Olanda cu trenul din Anglia, iar scoțienii au făcut spectacol pe străzile Amsterdamului.

Ajax s-a impus pe Amsterdam Arena cu scorul de 4-0, împotriva lui Rangers, iar scoțienii au plecat acasă resemnați.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Olympique Marseille au făcut haos în Londra

Ultrașii lui Olympique Marseille sunt printre cei mai periculoși și temuți din Europa. Francezii au venit în număr foarte mare la Londra, pentru meciul cu Tottenham.


Poliția engleză s-a mobilizat în număr foarte mare pentru a evita confruntările pe străzi. Incidentele însă nu au lipsit, după ce ultrașii lui OM au aprins torțe în drum spre stadion.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Bayern Munchen, scenografie impresionantă în deplasare la Milano

Suporterii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă extraordinară pe Giuseppe Meazza, la meciul cu Inter Milano.


Prezenți în număr foarte mare, fanii nemți au pregătit o scenografie specială și au aprins zeci de torțe.

Ultrașii lui PSG au dat „foc” la stadion la meciul cu Juventus

Galeria lui Paris Saint-Germain a oferit un show pirotehnic de zile mari la meciul cu Juventus. Torțe, fumigene și artificii au colorat în întregime peluza de pe stadionul Parc des Princes.

Spectacol au făcut și galeriile celor de la Borussia Dortmund și FC Copenhaga, care au avut și un pic conflict înainte de startul partidei. Zeci și zeci de torțe au fost aprinse pe parcursul primei reprize de ambele galerii.

ADVERTISEMENT