News

Încă un accident grav în județul Timiș: 10 oameni răniți în urma impactului dintre un microbuz și două mașini

Zece oameni au fost răniți după încă un accident grav produs marți în județul Timiș. Un microbuz și două mașini au intrat în coliziune.
25.04.2023 | 19:58
Inca un accident grav in judetul Timis 10 oameni raniti in urma impactului dintre un microbuz si doua masini
Zece persoane rănite într-un nou accident grav produs în Timiș. Impact puternic între două mașini și un microbuz. Sursa foto: Infotrafic Jud. Timiș / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă un accident grav a avut loc în județul Timiș. Zece oameni au fost răniți în urma impactului dintre un microbuz și două mașini. Evenimentul rutier s-a produs după o depășire neregulamentară.

Zece persoane rănite într-un nou accident grav produs în Timiș. Impact puternic între două mașini și un microbuz

Zona de vest a țării, în special județul Timiș, a fost, marți, locul mai multor accidente grave de circulație. În decurs de doar câteva ore, mai multe persoane au murit sau au fost rănite în această regiune a României.

ADVERTISEMENT

După tragedia de pe șoseaua ce leagă Timișoara de Autostrada Vestului, soldată cu doi morți, un alt accident rutier s-a produs în apropiere. În jurul orei 17.00, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un accident produs pe Centura Giarmata Vii.

Din datele polițiștilor, vinovat de accident ar fi un bărbat în vârstă de 29 de ani. În timp ce conducea un autoturism pe Centura Timișoarei, dinspre aeroport spre DN 69, a intrat în depășire neregulamentară. A lovit ulterior un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus.

ADVERTISEMENT

După acest prim impact puternic, mașina tânărului a fost pur și simplu aruncată într-un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. Acesta din urmă circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69.

Cele 10 persoane rănite, transportate la spitale din zonă

Accidentul din această seară s-a soldat cu zece persoane rănite. E vorba de cei doi șoferi în vârstă de 29 și 43 de ani și alți 8 pasageri din microbuz, care au fost conduși la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

ISU Timiș anunță că 4 persoane au fost transportate cu trei ambulanţe SAJ la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. O a 5-a victimă a fost transportată de o altă ambulanţa SAJ către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara. Alte 2 victime au fost transportate de două ambulanţe SMURD către Spitalul Judeţean Timişoara, respectiv Spitalul Municipal Timişoara.

În fine, alte trei persoane au fost transportate de o ambulanţă SMURD şi autospeciala de transport personal şi victime multiple către Spitalul Municipal Timişoara.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au fost mobilizați pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei ambulanțe SMURD. În sprijin au mai intervenit și trei ambulanțe SAJ, notează tion.ro.

ADVERTISEMENT