Sport

Încă un Balon de Aur e așteptat să joace lângă Messi la Inter Miami. De ce transferul ar fi o „trădare”

Inter Miami s-a umplut de staruri ale Barcelonei. David Beckham vrea să îl aducă însă lângă Messi și pe unul dintre foștii rivali ai argentinianului.
10.02.2024 | 13:22
Inca un Balon de Aur e asteptat sa joace langa Messi la Inter Miami De ce transferul ar fi o tradare
Încă un Balon de Aur e așteptat să joace lângă Messi la Inter Miami. De ce transferul ar fi o „trădare”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inter Miami se pregătește să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Clubul din MLS la care strălucește Lionel Messi a pus ochii pe una dintre vedetele lui Real Madrid.

Luka Modric, așteptat la Inter Miami lângă Lionel Messi

Este vorba despre fostul Balon de Aur din 2018, Luka Modric (38 de ani), care va rămâne liber de contract la finalul sezonului. După 12 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, playmakerul croat se va despărți cel mai probabil de Real Madrid, club la care a câștigat nu mai puțin de cinci Ligi ale Campionilor.

ADVERTISEMENT

Conform Cadena SER, Inter Miami este formația cea mai interesată de serviciile lui Luka Modrid. Clubul la care David Beckham este acționar este dispus să îi ofere mijlocașului o sumă suficient de mare de bani, astfel încât să satisfacă atât pretențiile fotbalistului, cât și să se încadreze în regulamentul financiar impus de MLS.

Inter Miami a cheltuit deja sume uriașe pentru a îi aduce la echipă pe Lionel Messi, Sergio Busquets și Luis Suarez, astfel că aducerea lui Luka Modric ar putea cauza anumite probleme salariale. Totuși, transferul croatului ar fi o nouă lovitură dată de americani, reușind să aducă nu doar foști „extratereștri”, ci și galactici.

ADVERTISEMENT

Lovitura nu ar fi doar una sportivă, ci și una de marketing. Mai mult ca sigur, în cazul în care Modric va ajunge la Miami, Inter va profita din plin de pe urma tricourilor care se vor vinde cu numele croatului.

Cotat în prezent de transfermarkt.com la doar 10.000.000 de euro, Luka Modric are în CV trei echipe: Dinamo Zagreb, Tottenham și Real Madrid. În ultimii 12 ani petrecuți pe Bernabeu a îmbrăcat de 514 ori tricoul blanco, am arcat 38 de goluri și a oferit 83 de assist-uri.

ADVERTISEMENT

Inter Miami se gândește și la viitor

Luka Modric nu este singurul fotbalist pe care îl vrea Inter Miami în această perioadă. Americanii se gândesc și la viitor, iar pe lista lor a intrat și un fotbalist de mare perspectivă. lesul Este vorba despre Federico Redondo, un argentinian în vârstă de 21 de ani, care joacă la la Argentinos Juniors. Conform Tyc Sports, Miami ar fi făcut deja o ofertă de 5 milioane de euro, dar care a fost refuzată.

Argentinos Juniors ar vrea 10 milioane de euro, plus 20 la sută dintr-un viitor transfer. Milocașul box-to-box este dorit însă și la cluburi importante din Europa. Sursa citată scrie că Redondo e și pe lista lui AC Milan, Real Madrid sau Liverpool.

ADVERTISEMENT
Tags: