Sport

Inter Miami, ofertă pentru un jucător dorit de Liverpool, Real Madrid și Barcelona. Messi l-ar putea convinge să aleagă MLS

Inter Miami a adus nume uriașe în MLS, dar se gândește și la viitor. Formația din Miami a trimis o ofertă pentru Federico Redondo, 21 de ani, jucător dorit de marile echipe din Europa.
31.01.2024 | 11:44
Inter Miami oferta pentru un jucator dorit de Liverpool Real Madrid si Barcelona Messi lar putea convinge sa aleaga MLS
Federico Redondo, 21 de ani, este un jucător foarte apreciat în Argentina, dar și în SUA și Europa. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inter Miami a avut un start modest de 2024 și este fără victorie în cele trei amicale disputate până acum. O mare problemă observată de specialiști este la mijlocul terenului, unde Sergio Busquets ar avea nevoie lângă el de un jucător “box to box” care să dea mai multă viteză în joc.

Inter Miami, ofertă pentru Federico Redondo, un mijlocaș de 21 de ani apreciat și de marile forțe ale Europei

Iar oficialii lui Inter Miami au găsit și care este cel mai potrivit jucător pentru asta. Alesul ar fi Federico Redondo, un argentinian în vârstă de 21 de ani, actualmente la Argentinos Juniors. Conform Tyc Sports, Miami ar fi făcut deja o ofertă de 5 milioane de euro, care a fost refuzată însă.

ADVERTISEMENT

Argentinos Juniors ar vrea 10 milioane de euro, plus 20 la sută dintr-un viitor transfer. Inter Miami este așteptată să vină cu un nou răspuns în negocieri. Și va trebui să o facă repede, având în vedere interesul uriaș pentru Federico Redondo.

AC Milan s-a interesat recent de jucător, așa cum a scris sursa citată, dar și alte echipe de top din Europa sunt cu ochii pe Redondo. Inclusiv Real Madrid, FC Barcelona, sau Liverpool. Asta și pentru că jucătorul mai are contract până în decembrie 2024, astfel că Argentinos Juniors nu poate forța prea mult la preț.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi încearcă să îl convingă pe Federico Redondo să aleagă MLS. Ar putea fi colegi la Paris la Jocurile Olimpice

Inter Miami ar părea să nu aibă prea mari șanse în această luptă cu forțele Europei pentru Federico Redondo, dar se bazează pe Leo Messi pentru a da lovitura neașteptată. Șansa de a juca alături de Leo Messi ar putea conta enorm în opțiunea tânărului mijlocaș. Mai ales că i-ar ridica enorm șansele de a fi în lotul Argentinei pentru Copa America 2024.

Leo Messi ar fi acceptat să își ajute clubul în negocieri și să discute personal cu Federico Redondo. Mai ales că starul Argentinei simte și el că Inter Miami mai are nevoie de întăriri pentru noul sezon. Inter Miami joacă primul meci oficial pe 22 februarie, ora 3:00 a României, cu Real Salt Lake, pe propriul teren.

ADVERTISEMENT

Federico Redondo, 21 de ani împliniți în ianuarie, este fiul lui Fernando Redondo, fostul jucător al lui Real Madrid, între 1994 și 2000, și AC Milan, 2000-2004. La fel ca și tatăl său, este crescut la juniorii lui Argentinos Juniors. Federico are selecții pentru Argentina la U20 și U23.

Federico Redondo este fiul lui Fernando Redondo, fost jucător la Real Madrid și AC Milan

Federico Redondo este jucător de bază pentru Argentinos Juniors, în prima ligă din Argentina, dar și în Copa Libertadores. A jucat 58 de partide în toate competițiile în sezonul precedent pentru Argentinos Juniors. A marcat două goluri și a oferit și două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Federico Redondo a fost miercuri titular pentru Argentina U23 în victoria contra Chile U23, scor 5-0, în turneul Pre-Olimpic. Leo Messi ar fi interesat să joace pentru Argentina inclusiv la Jocurile Olimpice de la Paris.

 

ADVERTISEMENT
Tags: