Sport

Încă un jucător de la FCSB, aproape de despărțire: „Îl cred că e nemulțumit! Dacă are oferte, poate să plece”

Mihai Stoica a anunțat că încă un jucător este aproape de o despărțire de FCSB, fiind vorba despre Boban Nikolov.
24.01.2023 | 23:40
Inca un jucator de la FCSB aproape de despartire Il cred ca e nemultumit Daca are oferte poate sa plece
Încă un jucător de la FCSB, aproape de despărțire. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României îi înțelege nemulțumirea lui Boban Nikolov, însă nu îi poate promite un loc de titular în echipă mijlocașului din Macedonia de Nord.

Încă un jucător de la FCSB, aproape de despărțire

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Boban Nikolov, despre care a spus că dacă are oferte poate să plece de la echipă: „Boban nu mi-a zis nimic, a fost liber luni și marți. A venit târziu la echipă, nu a făcut pregătirea.

ADVERTISEMENT

Când vii după ce ai lăsat Italia acasă, chiar la Palermo, în barajul pentru Mondial, e normal să ai niște așteptări…”.

„Se aștepta să joace mai mult. Dar la momentul ăsta, când e un jucător care termină contractul în vară, iar ceilalți au 3-4-5 ani din contract, e mai greu. Poate să joace în locul lui Olaru, lui Edjouma? Pentru că de Șut nu se discută în momentul ăsta, el e închizătorul, e indispensabil. 

ADVERTISEMENT

Eu îl cred că e nemulțumit, dar nu e genul care să facă atmosferă proastă. Dacă are oferte, poate să plece. Discutăm miercuri.

Știți ce se întâmplă? E prima dată după mulți ani când avem toți jucătorii apți. Acum se mai trage de timp cu Ovidiu Popescu pentru că e prea mică distanța de la accidentare, dar poate juca și el”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Olaru trebuie să își facă treaba!”

Mihai Stoica a comentat și posibilitatea ca FCSB să se despartă de Darius Olaru. Giovanni Becali a vorbit despre ofertele pe care le are mijlocașul în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Managerul general al roș-albaștrilor îi recomandă însă căpitanului să se concentreze deocamdată la fotbal și nu la vreun transfer.

„Să avem oferta și discutăm în continuare, el trebuie să își facă treaba aici! Și Tavi Popescu atunci când a avut perioada aia.

ADVERTISEMENT

Când ai 19 ani și vezi că se scrie în fiecare zi că valorezi 50 de milioane, ba că valorezi 25 de milioane, nu are cum să nu te facă să te gândești”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „1x” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT
Tags: