Sport

Încă un jucător format de Academia Dinamo a cerut să plece! Uhrin și Răducioiu au rămas fără cuvinte. Exclusiv

FANATIK a aflat că Ricardo Grigore, jucător crescut în Acdemia lui Dinamo, a informat conducerea formației din „Ștefan cel Mare” că vrea să plece de la echipă.
28.04.2022 | 23:33
Inca un jucator format de Academia Dinamo a cerut sa plece Uhrin si Raducioiu au ramas fara cuvinte Exclusiv
FANATIK a aflat că Ricardo Grigore, jucător crescut în Acdemia lui Dinamo, a informat conducerea formației din „Ștefan cel Mare” că vrea să plece de la echipă
ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore (23 de ani) este un produs al Academiei lui Dinamo. Acesta a fost adus la prima echipă a „câinilor” în vara lui 2017 și mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

Ricardo Grigore vrea să plece de la Dinamo. I-a anunțat pe Dusan Uhrin și pe Florin Răducioiu

FANATIK a aflat că Ricardo Grigore i-a informat pe Dusan Uhrin și Florin Răducioiu de faptul că vrea să părăsească echipa roș-albă.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, fundașul crescut în Academia lui Dinamo este nemulțumit de faptul că nu a mai primit minute de joc, în ultima perioadă. Acesta a bifat un singur minut în partida Chindia Târgoviște – Dinamo, 0-2, care a contat pentru etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1.

Deși este apt de joc, Ricardo Grigore nu a fost oprit în lot de antrenorul Dusan Uhrin pentru ultimele două partide ale „câinilor”, cu CS Mioveni și Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Marco Ehmann vrea să o părăsească și el pe Dinamo

Zilele trecute, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Marco Ehmann i-a informat, la rândul său, pe conducătorii lui Dinamo că vrea să părăsească trupa lui Dusan Uhrin.

La fel ca în cazul lui Ricardo Grigore, Marco Ehman a evoluat, în perioada junioratului, la Academia lui Dinamo. Acesta a fost readus la echipa din „Ștefan cel Mare”, în martie 2018, de Marius Niculae, după mai mulți ani în care a evoluat în fotbalul german.

ADVERTISEMENT

Nici Marco Ehmann nu s-a aflat în lotul lui Dinamo pentru meciurile cu CS Mioveni și Gaz Metan.

Dinamo are probleme și la nivelul conducerii

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, ar putea fi înlăturat. Dorin Șerdean a trimis o scrisoare prin care solicită, printre altele, să fie repus în funcție, după ce a câștigat procesul cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a declarat faptul că o îndepărtare a lui Iuliu Mureșan ar avea efecte devastatoare pentru clubul bucureștean.

ADVERTISEMENT

„N-a existat o solicitare în privința domnului Mureșan. Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo.

Nu poate să-i cadă bine când rezultatele sunt cele care sunt. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți. Dumnealui a fost afectat foarte tare, a suferit și suferă în continuare.

Problemele judiciare care ar fi iscate de o retragere sunt neevaluabile, doar de asta n-am avea nevoie. Ar însemna apariția unui nou administrator special, propus de acționari, de Lotus.

Fără a găsi un înlocuitor, nu se putea ca domnul Mureșan să plece, pentru că s-ar opri activitatea clubului. Nu s-ar putea face, de exemplu, plăți fără administratorul special”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

  • 350.000 de euro este cota lui Ricardo Grigore, conform transfermarkt.com
  • 1 pasă de gol a dat Ricardo Grigore în 22 de partide bifate pentru Dinamo
  • 14 este locul ocupat de Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT