Life

Încă un mare actor s-a stins din viață. A jucat în unele dintre cele mai celebre filme din toate timpurile

Doliu în lumea cinematografiei. S-a stins din viață unul dintre cei mai apreciați și mai cunoscuți actori din toate timpurile.
02.02.2024 | 22:58
Inca un mare actor sa stins din viata A jucat in unele dintre cele mai celebre filme din toate timpurile
Carl Weathers a murit la 76 de ani. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea actorilor. Un nume mare s-a stins din viață și a lăsat în urma sa milioane de fani triști. De-a lungul timpului a dat naștere unor personaje epice care nu vor dispărea prea curând de memoria publicului.

Carl Weathers a murit la 76 de ani

Anul 2024 nu a debutat deloc bine pentru lumea actoriei. La începutul lunii februarie, industria cinematografică de la Hollywood a mai pierdut un nume important.

ADVERTISEMENT

Carl Weathers, căci despre el este vorba, s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut public chiar de către familia sa. Vestea a picat ca un trăznet asupra apropiaților, dar și a celor care l-au urmărit de-a lungul carierei sale.

Inițial, Carl Weathers a fost jucăctor NFL. Apoi, acesta și-a descoperit pasiunea pentru actorie și a reușit să primească roluri în unele dintre cele mai mari filme de la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Weathers a activat ca jucător NFL până în 1970. Aceasta a făcut senzație pe teren, dar se pare că a fost mult mai atras de lumea actoriei. Nici în acest domeniu începuturile nu au fost unele ușoare.

Înainte de a da lovitura în pelicule consacrate, Carl Weathers a jucat în filme mici, precum ”Friday Foster” sau ”Bucktown”. Însă, de aici și până la adevărata faimă mondială a mai fost un singur pas.

ADVERTISEMENT

Prietenia actorului cu Sylvester Stallone va rămâne mereu în memoria fanilor

Apollo Creed, personajul său din seria ”Rocky” a fost cel mai reprezentativ rol din întreaga sa carieră. Aproape că nu este fan care să nu îl fi urmărit acolo și să nu îl fi apreciat pentru interpretarea sa magistrală.

Carl Weathers a devenit din ce în ce mai cunoscut după ce a jucat în această serie alături de Sylvester Stallone. În toate cele patru filme din seria ”Rocky”, cei doi au interacționat de minune și au creat suspans pentru publicul de acasă.

ADVERTISEMENT

Weathers a intrat atât de bine în pielea personajului, încât a ajuns sursă de inspirație pentru mulți colegi de breaslă. Inclusiv filmele ”Creed” cu Michael B. Jordan conțin filmările cu regretatul actor.

Potrivit declarației familiei sale și făcută publică de agentul său, Carl Weathers nu ar fi suferit de nicio boală. Nicio afecțiune nu i-a fi provocat decesul ci, așa cum menționează comunicatul, acesta ”a murit liniștit în somn”.

”Prin contribuțiile sale la film, televiziune, arte și sport, el a lăsat o amprentă de neșters și este recunoscut în întreaga lume și de-a lungul generațiilor. A fost un frate iubit, tată, bunic, partener și prieten.”, arată comunicatul, potrivit stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT