News

Încă un om de știință rus a căzut de la etaj! Biologul lucrase la vaccinul COVID-19

21.12.2020 | 11:04
Inca un om de stiinta rus a cazut de la etaj Biologul lucrase la vaccinul COVID19
ADVERTISEMENT

Încă un om de știință rus a căzut de la etaj! Acesta lucra la un vaccin COVID-19 și a fost găsit mort în circumstanțe suspecte. Tragedia s-a petrecut la la Saint Petersburg.

Alexander, poreclit „Sasha”, Kagansky, în vârstă de 45 de ani, ar fi căzut de la etajul 14 al unui bloc. Culmea este că, ulterior, agenții de poliție, au descoperit că acesta ar fi fost și înjunghiat de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

De remarcat că biologul avea legături strânse cu Universitatea din Edinburgh. Conform autorităților, rusul lucra în oraș de 13 ani.

Încă un om de știință rus a căzut de la etaj!

Aproape imediat, Comitetul de anchetă din Rusia a deschis un dosar de crimă. Suspectul principal este un bărbat de 45 de ani. Acesta a fost reținut deja, potrivit Moskovsky Komsomolets.

ADVERTISEMENT

Victima ocupase în trecut funcția de director al Centrului de Medicină Genomică și Regenerativă de la Universitatea Federală din Vladivostok.

Aici a continuat colaborarea de cercetare cu universitatea scoțiană, o colaborare care avea să-i aducă un renume internațional încet, dar sigur.

ADVERTISEMENT

MK a raportat că academicianul „a dezvoltat un vaccin împotriva coronavirusului” și că a murit „în circumstanțe ciudate”.

Mai mult de atât, în raport a fost trecut clar că ar fi avut loc o „luptă” înainte ca cercertătorul Kagansky să cadă de la etajul 14.

ADVERTISEMENT

Agenția nu a oferit alte detalii cu privire la care dintre vaccinurile internaționale COVID-19 ar fi lucrat omul de știință.

Interesant este că cercetătorul a primit recent o subvenție pentru a studia noi modalități de diagnosticare și tratare a tumorilor maligne ale creierului și a susținut cu vehemență studiul asupra utilizării plantelor și a ciupercilor ca tratament pentru cancer.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: